Servies

of 418 products
1 / 9

Wegwerp servies bestellen

Een feestje geven is ontzettend leuk maar de afwas die daarna op je staat te wachten is natuurlijk minder fijn. Wij hebben een breed assortiment wegwerp servies.

Ons wegwerp servies is beschikbaar in diverse thema’s en designs. Wanneer je het weg mikt hoef jij je dus maar een klein beetje schuldig te voelen. Wil je papieren bordjes, wegwerp bekers en servetten bestellen? Bekijk ons assortiment en bestel jouw favorieten!

Feest servies

Wegwerpservies is handig voor alle soorten feesten. Ideaal als gebaksbordjes en voor taart. Maar ook voor een sweet 16 of een 50 jaar verjaardagsfeest. Binnen ons assortiment wegwerpservies vind je talloze handige wegwerp bordjes, glazen en rietjes. Bestel bijvoorbeeld plastic wijnglazen, servetten, plastic bestek.

Stel jouw wegwerpservies samen aan de hand de leuke thema’s of bestel leuke kartonnen borden en bekers. Plastic rietjes bestellen? Wij hebben ze nog! Populaire thema’s als unicorn bekers en bordjes hebben wij altijd op voorraad.

Roze wegwerpservies

Vergeet ook ons roze wegwerp servies niet. Ideaal voor een kraamfeest of babyshower. Roze bordjes en roze papieren bekers kun je perfect gebruiken voor een thema feest of verjaardag.

Blauw wegwerp servies

Vergeet ook ons blauwe wegwerpservies niet. Perfect voor een kraamfeest of babyshower. Blauwe borden en blauwe papieren bekertjes zijn ideaal voor een verjaardag of thema feest.

Duurzame papieren bordjes

Wij denken graag aan het milieu. Veel van onze artikelen zijn duurzaam geproduceerd en kun je zonder problemen bij het afval gooien. Wel even scheiden natuurlijk!

Servies Categories