Tafelen

of 651 products
1 / 14

Tafelen

Je organiseert een feestje, en laten we dan eerlijk zijn, dan mogen je heerlijke hapjes en drankjes niet ontbreken. Wanneer je het hele huis hebt versiert met ballonnen en slingers rest er nog maar één ding! Het eten en drinken voor de gasten. Maar met onze chique tafeldecoratie serveer je alle hapjes en drankjes in stijl.

Bij ons vind je de goedkoopste tafelversiering en servies waarmee je jouw feestje bijzonder maakt.

Goedkope tafeldecoratie

Tover gemakkelijk de tafel om tot middelpunt van jouw kamer en/of tuin. Dit word een fluitje van een cent met de leukste tafelkleden en tafelconfetti. Met een ruime keuze uit servies en papieren servetten vind jij gemakkelijk de tafeldecoratie die bij jou past. Vul het servies naar keuze met de allerlekkerste hapjes.

Wegwerp servies en bestek

Heb je geen zin in bergen met afwas? Dit gevoel kennen wij! Glazen en bekers heb je namelijk altijd te weinig tijdens het feest. Dus of je nu een heerlijke zomerse BBQ organiseert, of een gezellige high tea of een leuk verjaardagsfeestje. Met dit leuke servies is het een feestje om mee te eten! Onze stevige bekertjes zijn er daarom in ontzettend veel leuke designs die passen bij elke gelegenheid! Om je favoriete cocktail of drankje af te toppen hebben we vrolijke gekleurde papieren rietjes die het geheel feestelijk af maken.

De leukste versiering voor cup cakes, taarten en hapjes

Heb je lekkere cupcakes gebakken? Geef ze dan een finishing touch met onze originele cupcakeversieringen! We hebben een ruim assortiment aan prachtige collectie cupcake bakjes, prikkers en kaarsjes voor elke gelegenheid.

Bestellen bij Fiëzta.nl 

Ons bestelproces is erg eenvoudig! Kies uw product uit en plaats het in de winkelwagen. Vergeet niet de feestaccessoires mee te bestellen!
Betaal veilig met Ideal, Paypal, Creditcard of één van de andere betalingsmogelijkheden via Mollie.

Tafelen Categories