Backdrops

of 5 products
1 / 1

Backdrop bestellen

Een backdrop is een geweldige manier om de versiering van jouw feest nog mooier te maken. Ben je in weer gegaan met slingers, vlaggetjes en ballonnen maar ziet het er toch nog iets kaal uit? Dan is een backdrop een fantastische optie om de ruimte nóg chiquer te versieren. Een backdrop word trouwens ook wel een feestgordijn of muurdecoratie genoemd, ben je dus opzoek naar een feestgordijn of muurdecoratie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Goedkoop feestgordijn bestellen? Bij ons bestel je eenvoudig de mooiste en het goedkoopste feestgordijn.

Backdrop als photobooth

Wil je op jouw feest de gaafste herinneringen maken? Maak dan met onze backdrops de gaafste photobooth voor jouw party! Heb je een themafeest of gebruik je een bepaalde kleur, dan bestel je eenvoudig een bijpassend gekleurde backdrop.

Backdrop bruiloft

Wil je op jullie bruiloft de mooiste foto’s maken van jullie gasten? Met een backdrop van ons kun je eenvoudig een prachtige fotobooth bouwen.
Of hang een feestgordijn op achter de tafel waar jullie mooiste bruiloft taart op staat, zo maak je deze plek nog leuker. Het aansnijden van de taart word dan ook nóg leuker.
Hebben jullie een DJ of een band? Kleed het podium aan met de gekleurde achtergronden. Kies de kleuren die passen bij het thema en je kunt helemaal los!

Gekleurd feestgordijn

Bij fiezta.nl vind je verschillende soorten feestgordijnen. Zo hebben wij gekleurde feestgordijnen in alle kleuren die je maar zou kunnen wensen. Bijvoorbeeld met gouden slierten, zilveren slierten of andere chique kleuren. Organiseer je een themafeest of ben je opzoek naar een bepaalde kleuren? Bestel dan eenvoudig het feestgordijn in de kleur die jij zoekt.
Zo hebben wij een rood feestgordijn, blauw feestgordijn, rose gouden backdrop, gouden backdrop en natuurlijk nog veel meer kleuren.

Kies wat het beste bij jouw feest past, wij regelen de rest!

Bestel snel en eenvoudig bij Fiezta

Ons bestelproces is erg eenvoudig! Kies uw product uit en plaats het in de winkelwagen. Vergeet niet de feestaccessoires mee te bestellen!
Betaal veilig met Ideal, Paypal, Creditcard of één van de andere betalingsmogelijkheden via Mollie