Backdrops

of 21 products
1 / 1

Backdrop bestellen

Ben je opzoek naar dé manier om jouw versiering eenvoudig en goedkoop naar next level te tillen? Bestel vandaag nog de mooiste backdrop of feestgordijn!

Wanneer je een feest geeft wil je dat de feestruimte er prachtig versierd uit ziet.
Je hangt de mooiste papieren slingers op en je blaast allemaal mooie ballonnen (tip! match de gekleurde ballonnen bij de kleur van je feestgordijn) op maar je zoekt nog nét dat ene om de versiering echt af te maken, die ene muur is namelijk wel érg wit en wel érg leeg.

Wij hebben dé oplossing voor jou! De backdrop!
Sommige mensen noemen het ook wel een feestgordijn of muurdecoratie.
Met zo’n backdrop kun je een kale muur in een handomdraai omtoveren tot een mooie versiering.

Wil je twee ruimtes van elkaar scheiden? Dan is een goedkope backdrop van Fiëzta de ideale oplossing.

Feestgordijn

Bij ons kun je meerdere soorten backdrop bestellen. Bestel bijvoorbeeld een feestgordijn gemaakt van losse slierten want deze maken de ietwat kale wand meteen een stuk vrolijker!
Natuurlijk hebben wij ook backdrops in allerlei verschillende designs, bijvoorbeeld voor Halloween of met hartjes en bloemen.
Backdrops zijn te krijgen in allerlei verschillende kleuren. Bestel ze bijvoorbeeld in het goud, zilver, blauw, roze of welke kleur je dan ook maar wilt.
Ideaal voor ieder feest of gelegenheid, perfect voor een babyshower, verjaardagsfeest of zelfs een bruiloft.

Goedkope backdrops fotohoek

Backdrops in verschillende kleuren en ontwerpen zijn natuurlijk ook hardstikke leuk als achtergrond van een fotohoek.
Als je niet wilt dat iedereen overal op het feest foto’s maakt kun je met een originele backdrop van Fiëzta snel en eenvoudig een spannende fotohoek maken.
Natuurlijk kun je dan leuke foto accessoires erbij leggen zodat iedereen leuke en gekke foto’s maken kan. Gelukkig ben je bij de beste online decoratie shop van Nederland, want hier bestel je de beste feestartikelen. Liever zelf fotoprops maken? Bekijk dan direct onze DIY categorie zodat je zelf de mooiste props maken kunt.