Verjaardag thema's

of 119 products
1 / 3

Verjaardag thema’s

Je verjaardag is een keer op een andere manier vieren? Dat kan ! Ga voor een van onze verjaardag thema’s.

Verkeersbord thema

Binnenkort een verjaardag van iemand die 18,30,40,50 of 60 wordt?
Vier het uitgebreid met het verkeersbord thema, dit thema is razend populair. En dat snappen wij wel, het is een leuk en grappig thema. Ga jij voor borden, bekers, tiara’s slingers of gewoon voor alles.

Birthday dots

Wil je jouw verjaardag vieren met de vrolijkste versiering en decoratie? Ga dan voor de birthday dots, deze versiering en decoratie maken al jouw gasten blij. Je kan kiezen uit vlaggen, borden, ballonnen en nog veel meer.

Rainbow birthday

Wie zegt dat regenbogen alleen maar voor de kids zijn?  Als volwassene kan je ook een party houden met ons rainbow birthday thema. Je vindt er versiering, tafeldecoratie en decoratie, do we need to say more.

Golden birthday

Een verjaardag helemaal uitpakken? Trek alles uit de kast met onze golden birthday collectie. In deze collectie vindt je alles wat je nodig hebt.

Sparkeling birthday

Jij bent de gene die mag stralen op je verjaardag ! Wil je je verjaardag groot aanpakken, met allemaal glitter? Ga dan voor onze sparkeling birthday collectie. Hier vindt je alles wat je nodig hebt voor jouw sprankelende verjaardag.