70 jaar ballonnen

of 21 products
1 / 1

70 jaar ballonnen

Hiep hiep hoera! Jij of iemand in je omgeving is 70 jaar geworden, gefeliciteerd. Ballonnen mogen natuurlijk niet ontbreken op dit bijzondere feest. Wij hebben bij Fiëzta verschillende ballonnen, om elk feest helemaal compleet te maken.

Soorten ballonnen

Bij Fiëzta hebben we veel verschillende ballonnen, latex ballonnen, ballonnen per kleur, folie ballonnen. En we hebben natuurlijk ballonnen post, leuk als je iemand een kleinigheidje wilt sturen.

Latex ballonnen

Wil jij voor jouw feest een kleurrijke ballonnen hebben? Bij ons vindt je een enorme collectie kleurrijke ballonnen. Bij ons vindt je een van de grootste collecties goedkope helium ballonnen van Nederland. Het milieu is natuurlijk enorm belangrijk voor ons en daarom zijn al onze latex ballonnen biologisch afbreekbaar.
Wil jij dus ballonnen vullen met helium om weg te laten vliegen dan is dat geen probleem want ze breken vanzelf weer af in de natuur, zonder schade achter te laten.

Ballonnen per kleur

Ballonnen! Een van de leukste manieren om een ruimte te versieren is toch wel met ballonnen. Ballonnen kun je in alle maten, vormen en natuurlijk ook in alle verschillende kleuren en tinten kopen. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij alle kleuren in handige categorieën geplaatst.

Folie ballonnen

Wil je een folieballon geven aan iemand die jarig is?  Een gevulde heliumballon is altijd een goed idee! Bestel vandaag nog een goedkope helium ballon en verras diegene!

IAl onze folieballonnen zijn ook geschikt om met helium te vullen voor een feestelijk effect. Wil je ze door ons laten vullen? Geen probleem! Want wij hebben alles in huis om de mooiste helium ballonnen te versturen!