70 jaar

70 jaar is de leeftijd en vraagt om een verassend en passend feestje. Het is vaak de verjaardag van iemand die alles al heeft, maar als je aandacht en liefde er in steekt om een feest voor te bereiden. Waarderen ze dit super erg. Organiseer daarom voor je oom, tante, opa, oma, vader of moeder een te gek feest met allerlei versiering voor een feest.

70 jaar versiering

Organiseer een memborale verjaardag met onze mile stone birthday collectie. Hier vindt je alles wat je nodigt heb voor een perfecte verjaardag. Denk aan tafel versiering en decoratie, slingers, vlaggenlijnen, confetti, pompoms maar ook DIY producten. Leuk voor als jullie met de familie zelf de versiering willen knutselen voor het feest.

Verjaardag thema´s

Wil je de verjaardag in een bepaald thema vieren? Dat kan, wij hebben verschillende thema’s in onze collectie zitten. Waar je makkelijk uit kan kiezen.

70 jaar ballonnen

Ballonnen mogen echt niet ontbreken ! Ga voor mooie gouden folie ballonen, als jullie thema golden birthday is. Of ga voor de sparkling ballonnen, als jullie thema sparkling birthday is.

Bestellen bij Fiezta

Ons bestelproces is erg eenvoudig! Kies uw product uit en plaats het in de winkelwagen. Vergeet niet de feestaccessoires mee te bestellen!
Betaal veilig met Ideal, Paypal, Creditcard of één van de andere betalingsmogelijkheden via Mollie.

 

70 jaar Categories