50 jaar versiering

Opzoek naar de leukste 50 jaar versiering, abraham pop of sarah pop, slingers of ballonnen? Bestel alle feestversiering voor 50e verjaardag vandaag nog! 

Wanneer iemand 50 jaar word is een groot feest zeker op zijn plaats.
Met de abraham en sarah versieringen van Fiëzta maak je van deze verjaardag een groot succes.

In deze handige categorie vind je onder andere 50 jaar vlaggenlijn, ballonnen, afzetlint en natuurlijk slingers. Zelfs veel van onze goedkope versiering kun je buiten gebruiken.
Bij ons bestel je eenvoudig vrolijke 50 jaar decoraties zoals bijvoorbeeld stopborden en andere abraham en sarah decoraties met 50 opdruk.

Abraham en Sarah decoratie

Met de 50 jaar versiering van Fiëzta laat je iedereen in de omgeving weten dat jij Abraham of Sarah gezien hebt.
Met een grote Abraham pop of Sarah pop in de tuin vergezeld door de leukste decoraties.
Maar om iedereen te laten zien “Hier woont een Sarah of Abraham” bestel je met hetzelfde gemak een straat banner of spandoek, Abraham vlag of bijvoorbeeld Abraham Slingers of Sarah vlaggenlijn. 

50 jaar decoraties 

Decoraties kunnen natuurlijk ook gebruikt worden voor een jubileum. Bijvoorbeeld als een bedrijf 50 jaar bestaat of wanneer een stel zoveel jaar getrouwd is.
Versier alles! Zoals de voortuin, de werkplek van diegene of misschien wel zijn of haar auto. 

50 jaar getrouwd

Sommige stellen zijn zó gek op elkaar dat ze wel 50 jaar getrouwd zijn en dat is natuurlijk reden voor een groots feest!
Vieren jullie hét jubileum?

 

50 jaar ballonnen

Geen feest is compleet zonder ballonnen en zeker een verjaardag niet.

Bestel daarom vandaag nog de mooiste ballonnen voor jouw 50e verjaardag!

50 jaar slingers

Net zo onmisbaar als de ballonnen zijn de slingers! De mooiste slingers bestellen doe je bij Fiëzta! Vandaag besteld is morgen geleverd.

Ons bestelproces is erg eenvoudig! Kies uw product uit en plaats het in de winkelwagen. Vergeet niet de feestaccessoires mee te bestellen! 

Betaal veilig met Ideal, PayPal, Creditcard of één van de andere betalingsmogelijkheden via Mollie. Laagste prijzen en snelste levering, dat is wat je bij ons vind! Hulp nodig? Wij zijn er voor je.

50 jaar Categories