1e verjaardag ballonnen

of 23 products
1 / 1

1e verjaardag ballonnen

Ballonnen zijn natuurlijk fantastisch om mee te versieren! Bij ons vindt je de allerleukste ballonnen voor jouw kleintjes 1e verjaardag. De kleine zal het prachtig vinden om met de ballonnen te spelen. Je kunt veel ballonnen op de vloer leggen zodat de jarige het idee heeft dat de hele kamer een grote ballonnenbak is. Bij ons bestel je goedkoop ballonnen met een 1 erop! Wij hebben roze ballonnen met een 1 en je kunt bij ons natuurlijk ook blauwe ballonnen met 1 erop bestellen, maar natuurlijk nog in veel meer maten! Wat ook heel erg leuk is zijn confettiballonnen, confettiballonnen bestel je goedkoop en staan ontzettend vrolijk. Goedkope confettiballonnen bestel je in alle kleuren bij Fiesta!

Folie ballonnen

Voor de eerste verjaardag zijn folieballonnen natuurlijk helemaal fantastisch om te gebruiken! Het leuke is dat ze Helium veel langer vasthouden omdat het bijna niet ontsnapt, de ballon blijft dus vele malen langer zweven! Maar je kunt de folieballon voor de eerste verjaardag natuurlijk ook vullen met lucht! Gewoon een rietje erin en je blaast de folieballon voor de 1e verjaardag van je zoontje of dochtertje gemakkelijk vol. Of bestel verschillende letters en spel de naam van jouw spruit of de tekst “ONE”, wij hebben alle letters in verschillende formaten en kleuren dus laat je creativiteit de vrije loop.

Snel en eenvoudig bestellen bij Fiezta

Ons bestelproces is erg eenvoudig! Kies uw product uit en plaats het in de winkelwagen. Vergeet niet de feestaccessoires mee te bestellen!
Betaal veilig met Ideal, Paypal, Creditcard of één van de andere betalingsmogelijkheden via Mollie.