1e verjaardag versiering

of 19 products
1 / 1

1 jaar versiering

De babytijd is bijna voorbij want de 1e verjaardag komt er al aan. De eerste verjaardag is natuurlijk de allerbelangrijkste en bij zo’n belangrijke dag hoort natuurlijk taart, bezoek én heel veel versiering! Speciaal voor deze extra bijzondere dag hebben wij de gaafste 1 jaar versiering voor jou!
Je vindt bij ons slingers, ballonnen, pompoms, papieren waaiers, confetti en nog veel meer

Eerste verjaardag versiering 

Deze dag draait helemaal om de eerste verjaardag van jouw kleine meid of mannetje. Deze dag vieren we natuurlijk groots! Je word maar één keer 1 jaar en als er ooit een moment is om groot uit te pakken dan is het wel voor deze mijlpaal.

Je vind daarom bij ons alle 1 jaar feestartikelen om van deze verjaardag een echt succes te maken. Alles van 1 jaar slingers, 1 jaar ballonnen tot de schattigste eerste verjaardag decoraties.

Kies uit de vele verschillende opties en versier de hele kamer! Kies bijvoorbeeld een goedkope 1 jaar letterslinger of prachtig gekleurde guirlande!

Vergeet zeker de stoel van de dreumes niet te versieren met slingers, ballonnen en andere vrolijkheden!

Ballonnen!

Ballonnen zijn natuurlijk fantastisch om mee te versieren! Maar ook de kleine zal het prachtig vinden om ermee te spelen. Je kunt veel ballonnen op de vloer leggen zodat de jarige het idee heeft dat de hele kamer een grote ballonnenbak is. Bij ons bestel je goedkoop ballonnen met een 1 erop! Wij hebben roze ballonnen met een 1 en je kunt bij ons natuurlijk ook blauwe ballonnen met 1 erop bestellen, maar natuurlijk nog in veel meer maten! Wat ook heel erg leuk is zijn confettiballonnen, confettiballonnen bestel je goedkoop en staan ontzettend vrolijk. Goedkope confettiballonnen bestel je in alle kleuren bij Fiesta!

Folie ballonnen

Voor de eerste verjaardag zijn folieballonnen natuurlijk helemaal fantastisch om te gebruiken! Het leuke is dat ze Helium veel langer vasthouden omdat het bijna niet ontsnapt, de ballon blijft dus vele malen langer zweven! Maar je kunt de folieballon voor de eerste verjaardag natuurlijk ook vullen met lucht! Gewoon een rietje erin en je blaast de folieballon voor de 1e verjaardag van je zoontje of dochtertje gemakkelijk vol. Of bestel verschillende letters en spel de naam van jouw spruit of de tekst “ONE”, wij hebben alle letters in verschillende formaten en kleuren dus laat je creativiteit de vrije loop.

Snel en eenvoudig bestellen bij Fiezta

Ons bestelproces is erg eenvoudig! Kies uw product uit en plaats het in de winkelwagen. Vergeet niet de feestaccessoires mee te bestellen!
Betaal veilig met Ideal, Paypal, Creditcard of één van de andere betalingsmogelijkheden via Mollie.