1e verjaardag

of 276 products
1 / 6

Verjaardag 1 jaar

De babytijd is bijna voorbij want de 1e verjaardag komt er al aan. De eerste verjaardag is natuurlijk de allerbelangrijkste en bij zo’n belangrijke dag hoort natuurlijk taart, bezoek én heel veel 1 jaar versiering! Of je nou goedkope 1 jaar versiering kopen wilt, of opzoek bent naar de mooiste 1 jaar ballonnen. Bij ons vind je alle decoraties en versieringen voor een mooiste 1e verjaardag.

Dit is de verjaardag die iedereen zich het best zal heugen en bedenk dus goed wat je wilt. Wil je een bepaald verjaardagthema? Gaan jullie voor Cars, Frozen of Peppa Pig?
Als je voor een thema gaat en het thema besloten hebt is het heel makkelijk om alle versieringen op elkaar af te stemmen. Een thema is dus wel zo makkelijk!

Als je voor een speciale kleur gaat dan kun je bij ons natuurlijk ook alle kleuren eenvoudig bestellen!

Verjaardag meisje 1 jaar 

Word jullie kleine prinsesje 1 jaar? Dat is een fantastische gelegenheid om eens goed uit te pakken. Wij hebben de gaafste roze versiering en alles wat je nodig hebt om deze 1e verjaardag grandioos te laten verlopen. bestel de mooiste verjaardag versiering vandaag nog.

Jongen verjaardag 1 jaar

Yes! Jullie kleine koning word eindelijk 1 jaar. Dat gaan we groots vieren met de gaafste 1 jaar versiering voor jongens. Combineer deze unieke 1 jaar versieringen met de leukste basic decoraties zoals blauwe ballonnen en blauwe slingers. Liever andere kleuren? Geen probleem want met hetzelfde gemak bestel je zilveren 1 jaar versieringen en dat kun je dan weer fantastisch combineren met bijvoorbeeld gouden decoraties.

Overal ballonnen! 

Ballonnen zijn natuurlijk fantastisch om mee te versieren! Maar ook de kleine zal het prachtig vinden om ermee te spelen. Je kunt veel 1 jaar ballonnen op de vloer leggen zodat de jarige het idee heeft dat de hele kamer een grote ballonnenbak is. Bij ons bestel je goedkoop ballonnen met een 1 erop! Wij hebben roze 1 jaar ballonnen. Natuurlijk hebben wij de mooiste blauwe 1 jaar ballonnen!

Combineer deze goedkope 1 jaar ballonnen met bijvoorbeeld effen gekleurde ballonnen of zelfs gevulde confetti ballonnen. Dit zal het geheel een fantastische feestelijke sfeer geven.  Hulp nodig bij het ophangen en vullen? In onze categorie ballon accessoires vind je alles dat je nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan een ballonpomp of ballon lint.  Natuurlijk hebben wij ook goedkoopste helium tanks.

Folie ballonnen

Voor de eerste verjaardag zijn folieballonnen natuurlijk helemaal fantastisch om te gebruiken! Het leuke is dat ze Helium veel langer vasthouden omdat het bijna niet ontsnapt, de ballon blijft dus vele malen langer zweven! Maar je kunt de folieballon voor de eerste verjaardag natuurlijk ook vullen met lucht! Gewoon een rietje erin en je blaast de folieballon voor de 1e verjaardag van je zoontje of dochtertje gemakkelijk vol.

Of bestel verschillende letters en spel de naam van jouw spruit of de tekst “ONE”, wij hebben alle letters in verschillende formaten en kleuren dus laat je creativiteit de vrije loop.

Eerste verjaardag versiering slingers

Laat jouw kind weten dat deze dag helemaal om hem of haar draait door de hele kamer vol te hangen slingers! Bij Fiëzta bestel je gemakkelijk goedkope eerste verjaardag slingers en krijg je binnen 24 uur al geleverd!

Kies uit de vele verschillende opties en versier de hele kamer! Kies bijvoorbeeld een goedkope letterslinger of prachtig gekleurde guirlande!

Vergeet zeker de stoel van de dreumes niet te versieren met slingers, ballonnen en andere vrolijkheden!

1e verjaardag Categories