1-17 jaar

1-17 jaar

Verjaardagen zijn een van de allerleukste feestjes die er zijn. Bij Fiezta hebben we de mooiste versiering, accessoires en decoratie om jouw feest helemaal perfect te maken. De leeftijd maakt niks uit, wij hebben het voor jou.  Dit is de leeftijdscategorie 1-17 we hebben er ook nog een van
18-100.

1e verjaardag

Kleine jongetjes en kleine meisjes worden groot, dit moet uiteraard gevierd worden ! Bij ons vindt je de mooiste versiering en decoratie. Om jouw kleintje de mooiste verjaardag te geven. Ga voor onze 1e verjaardag collectie, deze collectie is te schattig en bevat vele vrolijke kleurtjes. Wil je nog iets extra’s aan hun verjaardag toevoegen? Ga dan voor onze cake smash versiering, cake smash is een traditie die is overgewaaid vanuit Amerika. Je zet de taart voor je kleintje, hier mag hij of zei lekker in graaien. En mee kliederen. De leukste foto’s gegarandeerd.

Hiep hiep hoera  4 jaar

Hiep hiep hoera ! Jouw kindje is 4 jaar geworden, tijd voor een heel nieuw hoofdstuk. Vanaf vandaag mag hij of zij naar de basisschool. Haal alles in huis voor deze verjaardag. Bij ons vindt je  echt alles om het feest van jou kindje de beste te maken. Ballonnenkaarsen, borden, bekers, servetten, slingers

12 jaar

Hoeraay jouw kindje is niet meer zo klein. Twaalf jaar de leeftjid dat de meesten kinderen naar de middelbare school gaan, een nieuw hoofdstuk.
Deze verjaardag moet natuurlijk heel speciaal worden. Ga daarom voor de versiering en decoratie van Fiezta, bij ons vind je alles van de beste kwaliteit voor een goeie prijs. Je vindt in de 12 jaar collectie, slingers, ballonen, tafelgerei en kaarsen. En nog veel meer.
Kortom alles wat je nodigt hebt voor een leuk verjaardagsfeest.

Sweet 16

Bestel vandaag nog jouw goedkope sweet sixteen versiering en kleed jouw feest helemaal aan.
Zeker in Amerika is het vieren van de 16e verjaardag een hele happening en nu word dat ook hier in Nederland en België steeds groter.
Het ook wel een hele bijzondere leeftijd, je mag beginnen met rijlessen nemen en je word steeds volwassener.
Reden voor een groots feest.

Bestellen bij Fiezta 

Ons bestelproces is erg eenvoudig! Kies uw product uit en plaats het in de winkelwagen. Vergeet niet de feestaccessoires mee te bestellen!
Betaal veilig met Ideal, Paypal, Creditcard of één van de andere betalingsmogelijkheden via Mollie.

 

 

1-17 jaar Categories