21 Diner Thema's

of 34 products
1 / 1

21 Diner Thema´s

De 21 Diner Thema´s van Fiezta. Een 21 diner wil je natuurlijk goed aanpakken, iedereen heeft een eigen smaak daarom hebben wij voor jouw verschillende thema´s waar je uit kan kiezen. Ga voor:

Rustic chic

Een 21 diner moet natuurlijk gevierd worden, wil je het in vintage stijl vieren? Ga dan voor onze rustic chic collectie. Hier vindt je mooie kanten tafellopers, servies en de mooiste versiering en decoratie.

Great Gatsby

Vier jouw 21 dinner in Great Gatsby stijl met de versiering en decoratie van Fiezta. Laat de gasten komen in hun chiquste outfit, kleed de ruimte aan met de gouden ballonnen en maak het helemaal af met de confetti en feestgordijnen. Zo’n feestgordijn is leuk voor een foto hoek, bestel er photoprops bij voor de leukste foto’s. Lachen gegarandeerd.

Rosé Gold

Vier jouw 21 diner geheel in rose gold thema, met de versiering en decoratie van Fiezta. In deze collectie vindt je alles wat je nodig hebt voor een perfecte 21 diner. In deze collectie vindt je, chique papierenwaaiers, confetti, tafeldecoratie, tafelservies, ballonnen, slingers, backdrops en nog veel meer.

Bohemian

Het bohemian thema is voor de dromers onder ons, dit thema is perfect voor jouw 21 diner. Kleed de tafel mooi aan met een van onze kanten tafellopers, of versier de muur met een van onze spirituele muurhangers. Voor tafelversiering en tafelservies ben je ook aan het goede adres, we hebben het allemaal voor je.

Winter wonderland

Vier jouw 21 diner in winter wonderland stijl, bij Fiezta vind je de mooiste versiering en decoratie. Denk aan tafeldecoratie, tafelservies, slingers, ballonnen, pompoms, confetti en nog veel meer. Bij ons shop je ook de leukste items met sneeuwvlokken print.

Bestel vandaag nog jouw producten voor jouw 21 diner in winter wonderland stijl.

21 Diner Thema's Categories