Popcornbakjes

of 13 products
1 / 1

Popcorn bakjes

Popcorn bakjes zijn een stuk veelzijdiger dan de naam doet vermoeden! Gebruik ze tijdens filmavonden voor de heerlijkste snacks, tijdens verjaardagen om op tafel te zetten of serveer er een bittergarnituur in!
Maak er originele verjaardag traktaties van die jouw zoon of dochter in de klas kan uitdelen, vul ze met snoepgoed of gezonde dingen of met popcorn!

Goedkope traktatie bakjes

Gebruik deze vrolijke popcorn doosjes als een ideale manier om een originele en goedkope traktatie te kunnen geven. Ze zijn zo veelzijdig en zijn eenvoudig te personaliseren! De gekleurde popcorndoosjes bestel je eenvoudig in verschillende kleuren zodat ze precies aansluiten bij jouw thema!
Roze popcornbakjes, rood-witte popcorn bakjes, Halloween popcorn bakjes, rock ‘n roll traktatiedoosjes en zelfs speciale Hollywood popcornbakjes bestel je voor de allerbeste prijs bij ons!

Goedkope traktatie doosjes

Wil je eenvoudig en goedkoop de lekkerste snacks serveren? Bestel dan vandaag nog de goedkoopste popcornbakjes van Nederland!

Uitdelen

Ben je binnenkort jarig, heb je een themafeestje of een verjaardagsfeestje. En ben je van plan om te gaan trakteren en uitdelen. Vergeet dan niet onze uitdeel artikelen. Deel uit in de leukste uitdeelzakjes met de leukste opdruk. Wil je je gasten na je feestje nog een kleinigheidje geven dan zijn onze Organza zakjes echt wat voor jou. Op je verjaardag is het hartstikke leuk om op een tafel leuke popcorn bakjes neer te zetten zodat de kleintjes zelf hun eigen snacks kunnen kiezen. Voor welk thema of feest dan ook het is altijd leuk als je gaat trakteren. Onze traktatie doosjes zijn geschikt voor ieder feest en ook nog hartstikke goedkoop.

Bestellen bij Fiëzta.nl

Ons bestelproces is erg eenvoudig! Kies uw product uit en plaats het in de winkelwagen. Vergeet niet de feestaccessoires mee te bestellen!
Betaal veilig met Ideal, Paypal, Creditcard of één van de andere betalingsmogelijkheden via Mollie.