Kinderfeestje thema's

Kinderfeestje thema’s

Is jouw kleine bijna jarig of net jarig geweest? Dan is het tijd voor een kinderfeestje, bij Fiezta hebben we verschillende thema’s voor het perfecte kinderfeestje. Wees voor een dag een astronaut of piraat, misschien wel een prinses of zeemeermin, niks is te gek.

We hebben thema feestjes voor de stoere binken zoals het piraten thema, space thema, dinosaurus thema, voetbal thema en het jungle thema. De keuze is reuze ! Alle thema’s zijn zorgvuldig samengesteld en hebben alles wat je nodig hebt voor op het kinderfeestje

Voor de prinsessen hebben we girly thema’s zoals natuurlijk het prinsessen thema, zeemeerminnen thema, unicorn thema en het lovely swan thema. Houd jouw kleine meid niet zo van deze thema’s dan kan je altijd nog voor onze pretty pastels of rainbow thema gaan, super zoet !

Kinderfeestje versiering

Bij een kinderfeestje mag de versiering natuurlijk niet ontbreken, bij onze thema’s zitten natuurlijk alle versieringen al die je nodig hebt. Maar mocht je nou ook nog wat andere dingetjes willen kan dat natuurlijk ook, ga voor onze ballonnen met helium voor een extra toch. Vinden de kinderen het leuk om te knutselen? Laat ze dan een kleine ballonnenslinger maken, hoe je dit moet doen lees je in onze blog.
Niet alleen ballonnen zijn leuk, maar ook honeycombs, vlagen, confetti en backdrops. Of je nou een klein of groot budget hebt, bij ons vind je het allemaal. Bestel snel al jouw spullen voor het thema van het kinderfeesje.

Bestellen bij Fiezta  – jouw online feestwinkel voor versiering en decoratie.

Ons bestelproces is erg eenvoudig! Kies uw product uit en plaats het in de winkelwagen. Vergeet niet de feestaccessoires mee te bestellen!
Betaal veilig met Ideal, Paypal, Creditcard of één van de andere betalingsmogelijkheden via Mollie.

Kinderfeestje thema's Categories