Kinderfeestje tafeldecoratie

of 55 products
1 / 2

Kinderfeestje tafeldecoratie

Is jouw jongen of meisje binnenkort jarig? Gefeliciteerd.
Een kinderfeestje mag natuurlijk niet ontbreken of je budget nauw groot of klein is, bij Fiezta vind je de mooiste tafeldecoratie voor het kinderfeestje van jouw kind.

Je hebt de versiering en decoratie al uitgezocht, hoe leuk is het om matchende tafeldecoratie te hebben.  Aan alles is gedacht, bordjes, tafelkleden, bekers, servetten en natuurlijk centerpieces.

Kinderfeestje thema’s

Is jouw kleine bijna jarig of net jarig geweest? Dan is het tijd voor een kinderfeestje, bij Fiezta hebben we verschillende thema’s voor het perfecte kinderfeestje. Wees voor een dag een astronaut of piraat, misschien wel een prinses of zeemeermin, niks is te gek.

We hebben thema feestjes voor de stoere binken zoals het piraten thema, space thema, dinosaurus thema, voetbal thema en het jungle thema. De keuze is reuze ! Alle thema’s zijn zorgvuldig samengesteld en hebben alles wat je nodig hebt voor op het kinderfeestje

Voor de prinsessen hebben we girly thema’s zoals natuurlijk het prinsessen thema, zeemeerminnen thema, unicorn thema en het lovely swan thema. Houd jouw kleine meid niet zo van deze thema’s dan kan je altijd nog voor onze pretty pastels of rainbow thema gaan, super zoet !

Bestellen snel en eenvoudig bij Fiezta.nl 

Ons bestelproces is erg eenvoudig! Kies uw product uit en plaats het in de winkelwagen. Vergeet niet de feestaccessoires mee te bestellen!

Betaal veilig met Ideal, Paypal, Creditcard of één van de andere betalingsmogelijkheden via Mollie.