Kinderfeestjes

of 712 products
1 / 15

Kinderfeestje versiering

Is jouw jongen of meisje binnenkort jarig? Gefeliciteerd.
Een kinderfeestje mag natuurlijk niet ontbreken of je budget nauw groot of klein is, bij Fiezta vind je de mooiste versiering voor het kinderfeestje van jouw kind.

Themafeestje

Vind jouw dochtertje unicorns of zeemeerminnen helemaal het einde, hoe leuk is het dan om een thema feest te houden met een van deze 2 thema’s.

Is jouw dochtertje niet zo fan van unicorns of zeemeerminnen, dat kan natuurlijk. Geen zorgen wij hebben nog veel meer thema’s, kijk is naar ons prinsessen thema, zwanen thema, meow thema of flamingo thema. In de collecties is alles op elkaar afgestemd zodat jij de perfecte versiering, decoratie en servies hebt. En de kleine meiden het gevoel hebben dat ze in een sprookje zitten.

Vind jouw zoontje astronauten of voetbal helemaal het einde, hoe leuk is het dan om een thema feest te houden met een van deze twee thema’s.

Is jouw zoontje niet zo fan van astronauten of voetbal, dat kan natuurlijk. Geen zorgen wij hebben nog veel meer thema’s, kijk is naar ons dino thema, piraten thema of jungle thema . In de collecties is alles op elkaar afgestemd zodat jij de perfecte versiering, decoratie en servies hebt. En de kleine mannen het gevoel hebben dat ze in een nieuwe wereld zitten.

Tropical party

Een kinderfeestje in de zomer? Kijk dan eens naar onze tropical party, dit thema is super vrolijk en lekker zomers.

Haal Hawaii hierheen, met ons Hawaii thema feest. Dit feest heeft alle tropische kleuren, ga aan de slag met de roze honeycombs en ballonnen. Wil je een DIY project toevoegen voor dit feest, maak dan een eigen ballonnenboog in onze blog lees je wat je hiervoor moet hebben. Om de kinderen nog extra plezier te laten beleven kan je er een pinata aan toevoegen, lachen gegarandeerd.

Sweet party

Een feestje met vrolijke pastel kleuren is altijd een goed idee, verwelkom de kids in sweet candy land met onze over the rainbow thema, confetti party of pastel birthday party.

Bestellen bij Fiezta.nl – jouw online feestwinkel voor versiering en decoratie.

Ons bestelproces is erg eenvoudig! Kies uw product uit en plaats het in de winkelwagen. Vergeet niet de feestaccessoires mee te bestellen!
Betaal veilig met Ideal, Paypal, Creditcard of één van de andere betalingsmogelijkheden via Mollie.

Kinderfeestjes Categories