Oud & Nieuw thema's

Oud & nieuw thema’s

Oud & nieuw komt er weer aan ! Hier hoort natuurlijk een groot knalfeest bij, Fiezta heeft verschillende oud & nieuws thema’s voor jou.

Pop the bubbly

Pop the bubbly thema, is het thema voor oud & nieuw. In dit thema staan goud en wit helemaal centraal, je vind dan ook in deze collectie alles wat je nodig hebt voor een echt knalavond. Denk aan confetti, versiering en decoratie, plaatskaartjes en ander tafelgerei. 

Black & gold

Het Black & Gold thema is het thema voor oud & nieuw, het thema zegt het al hier staan de kleuren zwart en goud. In deze collectie vind je alles wat je nodig hebt voor een spetterend feest tijdens oud & nieuw. Je vindt hier versiering en decoratie, zoals backdrops, ballonnen en slingers. Maar je vindt hier ook het mooiste tafelgerei. 

Wil je dat jouw ballonnen extra lang zweven? Kijk dan eens naar onze helium tanks.

Rosé gold eve

Rosé gold eve is het perfecte thema voor een oud & nieuw girls night. De titel zegt het al welke kleuren er centraal staan in deze collectie rosé goud, hoe leuk? Bij Fiezta vind je alle versiering en decoratie, waarmee je jouw oud & nieuw feest Pinterest proof aankleed. Je vind bij ons slingers, ballonen, papieren waaiers, honeycombs en natuurlijk ook confetti en tafelgerei.

Wist je dat jouw ballonnen langer blijven zweven met helium, wij hebben verschillende helium tanks te koop die makkelijk en eenvoudig te bestellen zijn.

Bestel snel en eenvoudig bij Fiezta

Ons bestelproces is erg eenvoudig! Kies uw product uit en plaats het in de winkelwagen. Vergeet niet de feestaccessoires mee te bestellen!
Betaal veilig met Ideal, Paypal, Creditcard of één van de andere betalingsmogelijkheden via Mollie

Oud & Nieuw thema's Categories