Oud & Nieuw

Oud en Nieuw 

Feestelijk het nieuwe jaar in! Dat doe je met de sprankelende en chique collectie oud en nieuw versiering. Vier de jaarwisseling zoals nooit tevoren. Vier oud en nieuw met vrienden, familie én buren. Versier de kamer, de tuin of waar je dan ook maar het feest viert. Want met de nieuwjaar versiering van Fiëzta breng je het feest overal naartoe.

Nieuwjaar versiering

31 December, de dag die wereldwijd gevierd word. Op deze dag mogen oliebollen, appelflappen en vuurwerk niet ontbreken. Wat ook niet mag ontbreken is de Happy New Year versiering van ons. Met deze versiering ga je nóg vrolijker het nieuwe jaar in.

Oudjaarsparty organiseren

Dan moet je aan een hoop denken. Happy new year slingers, ballonnen, bordjes en bekers en nog veel meer. Gelukkig maken wij jou het leven extra makkelijk want met een druk op de knop bestel jij alles wat je nodig hebt om jouw gasten te laten stuiteren van enthousiasme!

Confetti shooter oud en nieuw

Nu vuurwerk op steeds minder plekken toegestaan is zoeken we vanzelfsprekend een alternatief. Geen wonder dat onze confetti shooters enorm populair zijn. De meest populaire confetti shooter is die met gouden confetti! Perfect voor de jaarwisseling en ideaal voor iedereen die wél van knallen houdt maar geen vuurwerk wilt afsteken.

Oud & Nieuw Categories