Feestdagen

of 1071 products
1 / 23

Feestdagen decoraties

Het hele jaar door zijn er bijzondere feesten en leuke feestdagen. Voor iedere feestdag kun je bij Fiesta de mooiste versieringen en feestartikelen bestellen.
Ben je opzoek naar feestartikelen of versieringen voor Oud & Nieuw, Kerst, Sinterklaas, Valentijnsdag, Halloween, Sint Maarten, 1 April, Pasen of Koningsdag? Wij hebben de perfecte versieringen, decoraties, feestartikelen en accessoires eenvoudig gebundeld en zijn per categorie te bekijken en gemakkelijk te bestellen.

Oud en Nieuw versiering

Het grootste feest van het jaar vier je natuurlijk met de mooiste knallers en de felste fonteinen, maar ook met de gezelligste versieringen! Dus zoek je chique borden en bekers, of wil je zilveren of gouden slingers kopen? Bekijk onze collectie Oud en Nieuw snel en beslis vandaag nog!

Kerstversiering bestellen

De gezelligste en meest knusse dagen van het jaar. Een prachtige boom, kaarsjes aan en natuurlijk de mooiste liedjes! En bij die heerlijke tijd hoort een prachtig versierd huis.
Dus bestel vandaag nog lampjes, kerstballen, nepsneeuw en andere prachtige kerstversiering. Bekijk onze kerstcollectie snel!

Sinterklaas versiering

Voor ieder kind één van de mooiste momenten van het jaar. Liedjes zingen, pepernoten eten en wachten tot er op de deur gebonst wordt. Sinterklaas vieren wij op 5 december maar ruim daarvoor komt de Sint met zijn Pieten het land al in en barsten de feestelijkheden al los! Natuurlijk kun je bij ons terecht voor al je Sinterklaas versieringen!
Bekijk snel onze collectie Sint & Piet versiering en bestel vandaag nog!

Goedkope Valentijnsdag versiering 

Oh wat heerlijk romantisch! Verras je geliefde met de mooiste rozenblaadjes en romantische versiering.

Bekijk snel onze Valentijnsdag collectie.

Goedkoopste Halloween decoratie

Het steeds groter wordende feest dat uit de verenigde staten over is komen vliegen. Ieder jaar wordt Halloween populairder en wij hebben zonder twijfel een van de beste collecties halloweenversieringen en decoraties van het land!
Van nepskeletten tot spinnenrag en van de engste halloweenkostuums tot de meest verschrikkelijke schmink.

Bestel vandaag nog jouw halloween spullen en tover je huis om tot een écht spookhuis met de halloween versieringen van Fiëzta!

Sint Maarten versieringen bestellen

Is weer helemaal terug! Dit gezellige feest wordt gevierd op 11 november, zodra het donker is. De kinderen uit de buurt gaan de straat op met de mooiste Sint Maarten lampion. Ze gaan van deur tot deur om te zingen en proberen op deze manier zoeel mogelijk snoepgoed of muntgeld op te halen.

Bekijk onze Sint Maarten lampions en maak jouw keuze uit onze zorgvuldig samengestelde sint maarten versieringen.

Grappige 1 April pranks bestellen

Kikker in je bil! Die er niet meer uit wil! De dag in het jaar dat je extra op je hoede moet zijn, iedereen probeert de grappigste grap uit te halen en de ander te overtreffen.
Met de fopartikelen van Fiesta wordt jij de koning of koningin van 1 april!
Bekijk hier onze goedkope fopartikelen en bestel vandaag nog gemakkelijk en snel!

Pasen decoraties en versieringen kopen

Gezelligheid, eitjes zoeken en chocolade paashazen eten!
De meest knusse en gezellige Paasversieringen vindt je in onze collectie goedkope Paasversiering

Koningsdag feestartikelen en versiering bestellen

Een van de grootste feesten van het jaar én een van de leukste. Wij vieren met z’n allen de verjaardag van onze Koning.
Laat Nederland oranje kleuren met de vele oranje versieringen van Fiesta. Bestel goedkope oranje ballonnen, goedkope oranje slingers of andere gave oranje koningsdag versiering.

Feestdagen Categories