Tafeldecoratie

of 150 products
1 / 4

Tafeldecoratie

Het feest is niet compleet zonder lekkere hapjes en drankjes. Maar deze moeten natuurlijk wel mooi gepresenteerd worden, bij Fiezta hebben we de mooiste tafeldecoratie voor jou. Van servies tot centerpieces.

Feest servies

Wegwerpservies is handig voor alle soorten feesten. Ideaal als jaar verjaardagsfeest. Binnen ons assortiment wegwerpservies vind je gebaksbordjes en voor taart. Maar ook voor een sweet 16 of een 50 jaar verjaardagsfeest. Vind je bij ons talloze handige wegwerp bordjes, glazen en rietjes. Bestel bijvoorbeeld plastic wijnglazen, servetten, plastic bestek.

Stel jouw wegwerpservies samen aan de hand de leuke thema’s of bestel leuke kartonnen borden en bekers. Plastic rietjes bestellen? Wij hebben ze nog!

Tafelkleden

Ben je op zoek naar een mooi tafelkleed? Bij Fiezta ben je aan het juiste adres, wij hebben tafelkleden voor elke gelegenheid.
Zo zijn onze roze en blauwe tafelkleden leuk voor een Gender reveal of voor babyshower. We hebben ook mooie witte tafelkleden voor bruiloften, wil je liever een thema tafelkleed? Dat kan natuurlijk ook, we hebben tafkleden voor feestdagen, thema feesten en kinder themafeesten.

Bestel snel en eenvoudig bij Fiezta

Ons bestelproces is erg eenvoudig! Kies uw product uit en plaats het in de winkelwagen. Vergeet niet de feestaccessoires mee te bestellen!
Betaal veilig met Ideal, Paypal, Creditcard of één van de andere betalingsmogelijkheden via Mollie.

 

 

 

 

Tafeldecoratie Categories