kaarsen

of 43 products
1 / 1

Kaarsen bestellen

Wil je de mooiste sfeer creëren tijdens de ceremonie, het diner of het feest? Met de kaarsen van ons is dit zo gedaan. Met onze chique kaarsen zorgen jullie ervoor dat iedereen nóg verder weg droomt bij deze prachtige bruiloft.

Kaarsen voor bruiloft

Wij hebben verschillende kaarsen in onze collectie. van Staafkaarsen, drijvende kaarsen en stompkaarsen. Ook hebben wij ze in verschillende prachtige kleuren. Rosé, goud, roze en zelfs blauw!

De brandtijd verschilt per kaars maar is in alle gevallen meerdere uren. Je kunt dus hartstikke lang genieten van de mooiste en meest romantische bruiloft decoratie. Kaarsen bestellen word zo wel héél eenvoudig!

Kaarsen op je bruiloft

Kaarsen zijn écht nooit too much. Hoe meer, hoe beter! En ze kunnen overal: bij de ramen, toiletten, het gastenboek, bij de taart en ga zo maar door. Je kaarshouders hoeven niet met elkaar te matchen. Verschillende houders creëren juist een extra origineel effect!

Drijvende kaarsen

Ken je de drijfkaarsen van vroeger nog? In een vijver of grote schaal met water worden dat échte sfeermakers. De glinstering in het water geeft een bijna magisch effect. Ook tof voor een bruiloft bij het zwembad waar je ‘s nachts de kaarsen in kunt laten drijven.