Wensballonnen

of 5 products
1 / 1

Wensballonnen

Online wensballon kopen? Wij hebben de perfecte wensballon voor jou. Of je nou opzoek bent naar een goedkope wensballon, een gekleurde wensballon of een wensballon in hartvorm. Wij hebben de perfecte oplossing voor jou.

Een wensballon heb je in allerlei soorten en maten, kleuren en types. Ze worden ook wel geluksballon of Aziatische ballon genoemd.

Je kunt ze gebruiken voor ieder feest of evenement, het is een prachtig schouwspel. Fantastisch voor bijvoorbeeld een bruiloft, verjaardag of romantisch uitje. Het is leuk om jouw wens op de wensballon te schrijven, door deze dan op te laten komt hij echt uit.

Wil je de mooiste wensballon kopen? Wij hebben goedkope wensballonnen voor jou in een handig overzicht geplaatst.

Veilige wensballon kopen

Tijdens bijvoorbeeld oud & nieuw zijn onze wensballonnen ontzettend populair. Niet vreemd, want ze zijn een stuk goedkoper dan vuurwerk en ook nog eens veel veiliger! Bovendien geniet je er ook nog eens langer van.

Doordat ze biologisch afbreekbaar zijn brengen ze geen schade toe aan het milieu. Ook zijn ze geïmpregneerd waardoor ze niet in de brand vliegen. Hiermee voldoen onze wensballonnen aan de Nederlandse wet en en regelgeving kun je met een gerust hart de mooiste wensballonnen oplaten. Je hoeft niet bang te zijn om iets in de brand te steken, want de ballon komt pas omlaag wanneer het brandende blokje uitgebrand is. Zo weet je dus zeker dat je altijd veilig bent. Hou wel rekening met de wind!

Goedkope wensballon kopen

Een wensballon hoeft helemaal niet duur te zijn. Doordat wij groot inkopen bij de beste leveranciers ben je verzekerd van de allerbeste prijzen.

Hoe werkt een wensballon

Het is heel eenvoudig! Iedereen kan een wensballon oplaten. Er zit een klein brandbaar blokje bij de ballon. Haal ‘m uit de verpakking en maak de ballon zo groot mogelijk, zodat er alle ruimte is om het te vullen met warme lucht. Plaats het brandbare blokje waar hij hoort en steek ‘m aan!

De vlam verhit de lucht in de wensballon waardoor hij opstijgt. Schitterend!

Grote aantallen wensballonnen bestellen?

Dat is geen enkel probleem en wij helpen je graag. Natuurlijk horen bij grote afnames ook andere prijzen. Dus zoek je tientallen, honderden of zelfs duizenden wensballonnen? Wij kunnen ze zonder problemen leveren.

Soorten wensballonnen

Vanzelfsprekend hebben wij verschillende soorten wensballonnen in het assortiment. En iedere wensballon kun je weer voor verschillende gelegenheden gebruiken. Wil je bijvoorbeeld een wensballon in hartvorm oplaten tijdens valentijn of misschien wel tijdens een bruiloft? Of wil je een wensballon oplaten tijdens een date? Waar jij jouw wensballon voor gebruiken wil is helemaal aan jou.

Met onze wensballonnen ben je in ieder geval verzekerd van de beste kwaliteit, veiligheid én prijs!