Pastel ballonnen

of 55 products
1 / 2

Pastel ballonnen

Een feest zonder ballonnen is niet compleet natuurlijk! Ballonnen zijn simpelweg onmisbaar en voor de mooiste feestjes gebruik je vanzelfsprekend pastel ballonnen. Onze pastel ballonnen zijn toepasbaar op de mooiste en meest chique feesten.

Pastel ballonnen in alle kleuren

Welke pastel kleuren je ook gebruiken wilt voor jouw feest, hier vind je ongetwijfeld de perfecte match! Voor verschillende feesten gebruik je verschillende tinten, zo kun je voor een babyshower van een meisje verschillende tinten roze pastel ballonnen gebruiken.

Of wil je voor jouw bruiloft de mooiste witte pastel ballonnen gebruiken? Je besteld ze voor de laagste prijs hier en je krijgt ook nog eens super snel geleverd.

Pastel ballonnen vullen met helium

Pastel ballonnen vullen met helium is natuurlijk perfect mogelijk, zeker met de helium cylinders van Fiësta! Vul binnen een mum van tijd alle pastel ballonnen met helium! Deze kun je bijvoorbeeld aan het einde van de dag als mooi gebaar oplaten.

Pastel kleurige ballonnen voor de bruiloft

Steeds meer mensen zorgen ervoor dat de versieringen op hun trouwerij er tip top uitzien. Een chique en luxe uitstraling is daarbij geen uitzondering en pastel ballonnen passen hier perfect bij.
De zachte en bescheiden kleuren onderstrepen de heerijke sfeer die op trouwerijen en bruiloften te vinden is. Hebben jullie voornamelijk een witte bruiloft? Bekijk dan zeker de verschillende witte pastel ballonnen van Fiesta eens, wij hebben een collectie goedkope pastel ballonnen voor bruiloften.

Natuurlijk kun je voor alle kleuren die je maar wilt hebben een prachtige samenstelling van pastel ballonnen maken. Van wit tot en met rode pastel ballonnen en alles wat daartussen zit zoals licht gekleurde pastel ballonnen in het oranje of groen.
Hoe groter de locatie hoe meer ballonnen er nodig zijn en daarom hebben wij ook grotere verpakkingen beschikbaar, tot wel 100 stuks. Heeft u écht veel nodig? Dan kunnen wij zelfs ballonnen laten maken in een kleur naar keuze.

Pastel ballonnen voor babyshower of geboorte

Steeds vaker word voor de geboorte van een kind een babyshower georganiseerd waarbij de hoogzwangere moeder het absolute middelpunt is. De plek van de babyshower word dan feestelijk aangekleed. Meestal roze versiering voor een meisje en blauwe versiering voor een jongen. En natuurlijk bestel je bij Fiesta gemakkelijk én goedkoop roze en blauwe pastel ballonnen.
Natuurlijk zijn er veel meer leuke kleuren verkrijgbaar, bijvoorbeeld fuchsia pastel ballonnen voor als er een meisje op komst is. Of mint-groen of licht-blauw voor als er een jongetje komt.

Pastel ballonnen bestel je goedkoop bij Fiezta

Wij van Fiezta leveren de goedkoopste pastel ballonnen binnen 24 uur. Gratis verzonden vanaf 50 euro. Hulp nodig met het zoeken naar de perfecte kleur? Neem dan vandaag nog contact op met onze klantenservice.