Metallic ballonnen

of 42 products
1 / 1

Metallic ballonnen

Metallic ballonnen hebben wij in alle kleuren, vormen en maten maar nu is er iets extra’s! Tegenwoordig zijn al deze keuzes ook beschikbaar voor metallic gekleurde ballonnen! Dus kies in plaats van normale gekleurde ballonnen nu eens voor de shine van metallic ballonnen!

De shine van metallic

Kies in plaats van normale ballonnen nu eens voor metallic ballonnen bij het versieren van jouw feest. Of je nou de huiskamer met ballonnen gaat versieren of een grote zaal versieren gaat, met onze goedkope ballonnen geef je de ruimte die extra metallic shine!

Ballonnen zijn een fantastische toevoeging aan ieder feest en zijn natuurlijk ook super gemakkelijk te combineren met allerlei andere versieringen zoals vlaggen, slingers en natuurlijk de mooiste confetti shooters.

Kleuren, maten en aantallen

Net als bij andere ballonnen kun je bij ons metallic ballonnen kopen in allerlei maten, kleuren en hoeveelheden. Dus ben je opzoek naar een paar stuks? Bestel dan een zakje van 6 stuks of ga je een groter feest geven en heb je meer metallic ballonnen nodig? Dan kun je met hetzelfde gemak zakken van 100 stuks kopen.

Latex Metallic ballonnen kopen

Een feest zonder ballonnen is niet compleet natuurlijk! Ballonnen zijn simpelweg onmisbaar.
Het maakt niet uit of het metallic ballonnen voor een verjaardag zijn, metallic ballonnen voor een jubileum of zelfs ballonnen voor een trouwerij zijn. Het mooie van pastel ballonnen is dat ze geschikt zijn voor iedereen én voor elk feest. Je kunt ze als subtiele toevoeging aan de versiering gebruiken maar pastel ballonnen kun je ook als voornaamste versiering gebruiken!

Metallic ballonnen in alle kleuren

metallic ballonnen zijn leverbaar in alle kleuren die je maar kunt verzinnen.
Je kunt dus roze metallic ballonnen kopen voor een babyshower van een meisje of verjaardag of trouwerij. Maar ook blauwe metallic ballonnen bestellen voor een babyshower van een jongen of natuurlijk de verjaardag van een jongen.
Heb je een bepaalde kleur die op jullie bruiloft naar voren komt? Wij hebben vast en zeker ballonnen in uw metallic kleur. Bijvoorbeeld, licht gele metallic ballonnen, mintgroene metallic ballonnen, pink metallic ballonnen, pistache metallic ballonnen, creme kleurige metallic ballonnen of andere kleuren metallic ballonnen.

Metallic ballonnen vullen met helium

metallic ballonnen vullen met helium is natuurlijk perfect mogelijk, zeker met de helium cilinders van Fiezta.nl! Vul binnen een mum van tijd alle metallic ballonnen met helium! Deze kun je bijvoorbeeld aan het einde van de dag als mooi gebaar oplaten.

Metallic kleurige ballonnen voor de bruiloft

Steeds meer mensen zorgen ervoor dat de versieringen op hun trouwerij er tip top uitzien. Een chique en luxe uitstraling is daarbij geen uitzondering en metallic ballonnen passen hier perfect bij.
De zachte en bescheiden kleuren onderstrepen de heerlijke sfeer die op trouwerijen en bruiloften te vinden is. Hebben jullie voornamelijk een witte bruiloft? Bekijk dan zeker de verschillende witte metallic ballonnen van Fiesta eens, wij hebben een collectie goedkope metallic ballonnen voor bruiloften.

Natuurlijk kun je voor alle kleuren die je maar wilt hebben een prachtige samenstelling van metallic ballonnen maken. Van wit tot en met rode metallic ballonnen en alles wat daartussen zit zoals licht gekleurde metallic ballonnen in het oranje of groen.
Hoe groter de locatie hoe meer ballonnen er nodig zijn en daarom hebben wij ook grotere verpakkingen beschikbaar, tot wel 100 stuks. Heeft u écht veel nodig? Dan kunnen wij zelfs ballonnen laten maken in een kleur naar keuze.

Metallic ballonnen voor babyshower of geboorte

Steeds vaker word voor de geboorte van een kind een babyshower georganiseerd waarbij de hoogzwangere moeder het absolute middelpunt is. De plek van de babyshower word dan feestelijk aangekleed. Meestal roze versiering voor een meisje en blauwe versiering voor een jongen. En natuurlijk bestel je bij Fiesta gemakkelijk én goedkoop roze en blauwe metallic ballonnen.
Natuurlijk zijn er veel meer leuke kleuren verkrijgbaar, bijvoorbeeld fuchsia metallic ballonnen voor als er een meisje op komst is. Of mint-groen of licht-blauw voor als er een jongetje komt.

Verschillende soorten versiering

Wil je jouw feest nog mooier maken? Dan kun je niet alleen de mooiste ballonnen gebruiken, bekijk ook zeker onze andere versieringen! Bestel vandaag nog en krijg morgen al geleverd!
Confetti shooters, Vlaggenlijnen, Goedkope honeycombs, Markeerlinten, letterbanners, papieren versiering, papieren slingers

Wil je het jezelf helemaal eenvoudig maken? Bestel dan een van onze complete feest pakketten!