Confetti ballonnen

of 56 products
1 / 2

Confetti Ballonnen

Een leuke en originele manier van versiering is het gebruiken van confettiballonnen. Meestal zijn dit transparantie ballonnen die gevuld zijn met de mooiste confetti. Je kunt ballonnen kiezen met allerlei verschillende soorten en kleuren confetti. Zo heb je voor ieder feest de mooiste ballonnen met de perfecte confetti.

Goedkope confetti ballon als cadeau

Doordat deze ballonnen een zéér chique uitstraling hebben zijn ze uitermate geschikt om als cadeau te gebruiken! Bijvoorbeeld wanneer je iemand geld wilt geven voor zijn of haar verjaardag kun je het in een saaie envelop doen, maar je kunt het geld ook in een confetti ballon doen!
De jarige kan de ballon lekprikken en het geld pakken, super leuk om te doen én nog leuker om te geven.

Een creatieve manier om met ballonnen te werken!

Ballonnen combineren

Combineer de doorzichtige ballonnen met confetti ook eens met effen gekleurde ballonnen. Of gebruik zelfs ballonnen met print. Je kunt eenvoudig ballonnen in allerlei soorten tinten bestellen. Zo kun je eenvoudig prachtige combinaties van confetti ballonnen en normale ballonnen maken.

Confetti ballonnen in een ballonboog of pilaar

Ook een leuke manier om ballonnen gevuld met confetti te gebruiken is om deze te verwerken in een ballonboog of pilaar. Zo maak je jouw ballondecoratie nóg chiquer en unieker.

Confetti ballon met helium vullen

Net als bij andere ballonnen kun je confetti ballonnen ook prima vullen met helium, of met lucht natuurlijk. Creëer prachtige ballontrossen van jouw confetti ballonnen en maak ze vast aan onze ballongewichten, Zo weet je zeker dat ze geen kant op gaan.

Kies de kleur van het ballongewicht bij de kleur van de confetti of van de ballon en creëer bijvoorbeeld een prachtig pad van heliumballonnen.

Heb je ook helium nodig? Gelukkig kun je bij ons de goedkoopste helium bestellen.

Niet schadelijk voor het milieu

Het milieu is natuurlijk enorm belangrijk voor ons en daarom zijn al onze latex ballonnen biologisch afbreekbaar.
Wil jij dus ballonnen vullen met helium om weg te laten vliegen dan is dat geen probleem want ze breken vanzelf weer af in de natuur, zonder schade achter te laten.

Verschillende kleuren en maten

Bij ons vind je niet alleen een enorme collectie ballonnen in alle verschillende kleuren maar natuurlijk ook in allerlei verschillende maten én zelf in verschillende vormen!

Wij hebben tientallen verschillende kleuren en tinten maar ook allerlei verschillende formaten.

Ballonmaten worden vaak in inches aangegeven en dat is lekker makkelijk uitrekenen.
Natuurlijk geven wij ook duidelijk aan hoeveel centimeter het is.
Ballon maat 10 is bijvoorbeeld 25 centimeter.
Ballon maat 12 is bijvoorbeeld 30 centimenter.

Wij hebben natuurlijk ook groter maar ook kleinere ballonnen.

Dus of je nou gouden ballonnen kopen wilt of opzoek bent naar exact ronde ballonnen, of zelfs rode hart ballonnen, bij ons bestel je het snel en eenvoudig.