Latex ballonnen

Goedkope latex ballonnen kopen

Wil jij voor jouw feest een kleurrijke ballonnen hebben? Bij ons vindt je een enorme collectie kleurrijke ballonnen. Bij ons vindt je een van de grootste collecties goedkope helium ballonnen van Nederland. Het milieu is natuurlijk enorm belangrijk voor ons en daarom zijn al onze latex ballonnen biologisch afbreekbaar.
Wil jij dus ballonnen vullen met helium om weg te laten vliegen dan is dat geen probleem want ze breken vanzelf weer af in de natuur, zonder schade achter te laten.

Verschillende kleuren en maten

Bij ons vind je niet alleen een enorme collectie ballonnen in alle verschillende kleuren maar natuurlijk ook in allerlei verschillende maten én zelf in verschillende vormen!

Wij hebben tientallen verschillende kleuren en tinten maar ook allerlei verschillende formaten.

Ballonmaten worden vaak in inches aangegeven en dat is lekker makkelijk uitrekenen.
Natuurlijk geven wij ook duidelijk aan hoeveel centimeter het is.
Ballon maat 10 is bijvoorbeeld 25 centimeter.
Ballon maat 12 is bijvoorbeeld 30 centimenter.

Wij hebben natuurlijk ook groter maar ook kleinere ballonnen.

Dus of je nou gouden ballonnen kopen wilt of opzoek bent naar exact ronde ballonnen, of zelfs rode hart ballonnen, bij ons bestel je het snel en eenvoudig.

Ballonnen voor speciale thema’s

Voor ieder feest kun je bij ons de juiste ballonnen vinden.
Organiseer je een babyshower of wil je pensioen ballonnen kopen? Of ben je opzoek naar Sarah & Abraham ballonnen of geef je een discofeest en zoek je metallic gekleurde ballonnen? Dan ben je bij Feestwinkel Fiesta aan het juiste adres !

Zoveel ballonnen als jij maar nodig hebt

Heb je veel ballonnen nodig of misschien toch niet zoveel? Wij helpen je uit de brand!
Want bij Feestwinkel Fiesta koop je ballonnen al in zakjes vanaf 6 stuks.
Meer ballonnen nodig? Geen probleem natuurlijk want wij hebben ook volop keuze in zakken van 50 of 100 stuks!
Heb je écht grote aantallen nodig? Dan is het in bulk leveren van ballonnen ook geen probleem, wij kunnen ze dan zelfs in jouw eigen kleur én met bedrukking leveren!

Latex ballonnen vullen met helium?

Alle latex ballonnen van Fiesta zijn geschikt voor helium, natuurlijk hebben wij ook helium tanks beschikbaar! Die vind je hier.
De ene ballon heeft natuurlijk meer helium nodig dan de andere, hoe groter de ballon hoe meer helium erin gaat. Latex ballonnen blijven tussen de 8 en 14 uur zweven want helium ontsnapt langzaam maar zeker. Wil je dat de ballonnen veel langer blijven zweven? Dan kun je ze vullen Hi-Float, een speciale coating voor in de ballon waardoor de helium niet ontsnappen kan.

Pastel gekleurde ballonnen bestellen

Ballonnen bestel je gemakkelijk en goedkoop in allerlei verschillende tinten!
En natuurlijk bestel je bij ons ook de mooiste pastel gekleurde ballonnen.

Metallic ballonnen kopen

Metallic ballonnen bestel je als je écht wil shinen! Bij feestwinkel Fiesta bestel je de goedkoopste metallic ballonnen en krijg je binnen 24 uur al geleverd!

Chrome ballonnen online kopen

Online chrome ballonnen bestellen is zo gedaan op onze website. Wij maken het jou zo gemakkelijk mogelijk! Kies jouw favoriete chrome gekleurde ballonnen en plaats ze in je winkelwagenmand en reken gemakkelijk af.

Ballonnen als versiering

Ballonnen zijn een van de leukste manieren om een themafeest op te leuken, ze zijn er immers in alle vormen, maten en kleuren!
Zo passen zwarte ballonnen of zelf oranje ballonnen heel goed bij Halloween versiering. Oranje ballonnen zijn bij ieder feest weer immens populair, laat zien dat je voor jouw favoriete Nederlandse team juigt en gebruik de goedkope oranje ballonnen van ons! Als je dan toch bezig bent maak de vlag dan meteen helemaal compleet en bestel rode ballonnen en goedkope witte ballonnen.

Latex ballonnen Categories