Rode ballonnen

of 34 products
1 / 1

Rode ballonnen bestellen

Geef je een donker thema feest of ben je wel klaar met al die felle kleurtjes? Bij onze online feestwinkel vind je precies wat je zoekt!

Rode ballonnen voor de beste prijs

Als je deze ballonnen vult met helium blijven ze rond de 10 uur lang zweven. Maar als dat nou net niet voldoende is of je vind ze zo mooi dat je er meerdere dagen van wilt genieten dan kun je ook onze Hi-Float gel gebruiken. Deze prachtige ballonnen blijven dan meerdere dagen zeven.

 

Helium tanks

Wil je graag je rode helium ballonnen de lucht in laten gaan? Dat kan! Met onze goedkope helium tanks. Zo kun je bij ons helium tanks kopen voor 26 tot 30, 30 en 50 ballonnen halen.

Ballonnen voor Valentijnsdag

Kleed de woonkamer leuk aan voor Valentijnsdag met onze rode ballonnen, deze zijn er in alle vormen en maten.

Verschillende kleuren ballonnen

Ballonnen! Een van de leukste manieren om een ruimte te versieren is toch wel met ballonnen. Ballonnen kun je in alle maten, vormen en natuurlijk ook in alle verschillende kleuren en tinten kopen. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij alle kleuren in handige categorieën geplaatst.

Zo kun je vandaag nog de mooiste ballonnen kopen.

Dus of je nou roze ballonnen kopen wilt of liever blauwe ballonnen bestellen gaat, bij ons ben je aan het juiste adres!

Gele ballonnen

Gouden ballonnen 

Blauwe ballonnen

Oranje ballonnen

Paarse ballonnen 

Gemixte kleuren ballonen

Rode ballonnen

Rosé gouden ballonnen

Roze ballonnen

Witte ballonnen

Zilveren ballonnen

Zwarte ballonnen

Ballonnen zijn een prachtige manier om de kamer vrolijk te versieren maar bij ons vind je nog zoveel meer fantastische en goedkope versieringen, wat dacht je van de  slingers,  lampionnen en natuurlijk de mooiste confetti!