Gouden ballonnen

of 29 products
1 / 1

Gouden Ballonnen

Gouden ballonnen fleuren elk feest op, en gouden ballonnen geven al helemaal een extra touch!

Gouden ballonnen bestellen

Vier je binnenkort een feest en wil je daarvoor gouden ballonnen bestellen? Dan vind je bij ons een uitgebreide collectie schitterende gouden ballonnen.

Bestel deze chique ballonnen eenvoudig en veilig. Onze goudkleurige ballonnen hebben wij in verschillende formaten beschikbaar. Ook kun je ballonnen in verschillende tinten goud bestellen, bijvoorbeeld metallic goud en chroom gouden ballonnen!

Shine, its golden party time

Ben je binnenkort jarig of is je beste vriendin (vriend), vader of moeder binnenkort jarig, gefeliciteerd !
Onze gouden versiering is perfect voor een gouden verjaardag, Je vindt bij ons ballonnen, slingers, confetti en tafelgerei. Kortom, alles voor de perfecte verjaardag.

Golden wedding

Met onze versiering kan je ook gaan voor een golden wedding ! De nieuwe collectie van Ginger Ray is stijlvol en elegant. In deze collectie zitten versiering en decoratie die jouw golden wedding helemaal perfect maken.
Vier jullie bruiloft in stijl met een glaasje prosecco, Laat je gasten een glaasje pakken, vanuit deze chique prosecco standaard. Kleed jouw bruiloft veder aan d.m.v. muurdecoratie, lichtslingers, stoelborden en meer.

Verschillende kleuren ballonnen

Ballonnen! Een van de leukste manieren om een ruimte te versieren is toch wel met ballonnen. Ballonnen kun je in alle maten, vormen en natuurlijk ook in alle verschillende kleuren en tinten kopen. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij alle kleuren in handige categorieën geplaatst.

Zo kun je vandaag nog de mooiste ballonnen kopen.

Dus of je nou roze ballonnen kopen wilt of liever blauwe ballonnen bestellen gaat, bij ons ben je aan het juiste adres!

Gele ballonnen

Gouden ballonnen 

Blauwe ballonnen

Oranje ballonnen

Paarse ballonnen 

Gemixte kleuren ballonen

Rode ballonnen

Rosé gouden ballonnen

Roze ballonnen

Witte ballonnen

Zilveren ballonnen

Zwarte ballonnen

Ballonnen zijn een prachtige manier om de kamer vrolijk te versieren maar bij ons vind je nog zoveel meer fantastische en goedkope versieringen, wat dacht je van de  slingers,  lampionnen en natuurlijk de mooiste confetti!