Ballon accessoires

Ballon accessoires

Sommige ballon accessoires zijn zó handig dat je ze wel moet hebben! Neem bijvoorbeeld de ballonpomp, deze maakt het opblazen van ballonnen zo makkelijk dat wanneer je het eenmaal gebruikt hebt je niet meer zonder wilt.

Moeten de ballonnen langer meegaan? Doe er dan wat Hi-Float in, dit bestel je goedkoop en gemakkelijk bij ons.
Of als je toch bezig bent dan kun je net zo goed direct ballongewichtjes aanschaffen zodat je de mooiste helium ballonnen op hun plek kunt houden.

Één ding is zeker, met de ballonaccessoires van Fiezta maak jij het jezelf wel heel erg makkelijk

Ballonlint

Door ballonlint van Fiezta te gebruiken, worden jouw ballonnen nog leuker. Ballonlint zorgt ervoor dat je de ballonnen makkelijk ergens aan vast kan knopen bijvoorbeeld een gewichtje, stoel of kast. Ook geeft zo’n ballon lint nog net een leukere uitstraling.

Gewichtjes

Ballongewichtjes zijn super handig, als je jouw ballonnen met helium vult zweven ze natuurlijk naar het dak. En dat is natuurlijk niet zo handig, als je de ballonnen dan vastmaakt met een ballonlint aan een gewichtje. Blijven ze zweven maar gaan ze niet naar het plafon, super handig voor een fotoshoot bijvoorbeeld.

Helium

Wil je graag je rode helium ballonnen de lucht in laten gaan? Dat kan! Met onze goedkope helium tanks. Zo kun je bij ons helium tanks kopen voor 26 tot 30, 30 en 50 ballonnen halen.

Hi-Float

Als je deze ballonnen vult met helium blijven ze rond de 10 uur lang zweven. Maar als dat nou net niet voldoende is of je vind ze zo mooi dat je er meerdere dagen van wilt genieten dan kun je ook onze Hi-Float gel gebruiken. Deze prachtige ballonnen blijven dan meerdere dagen zeven.

Overig

Bij Fiezta vindt je producten waar je niet zo snel aan gedacht had. Zoals ballonnenpompen, elektrische pomp en kleefnopjes.

Bij Fiezta vindt je het allemaal.

Ballon accessoires Categories