Ballonnen

of 2326 products
1 / 49

Ballonnen kopen

Ballon voor een verjaardag, voor een bruiloft, Valentijnsballonnen, kerst… Zoveel momenten waarbij ballonnen een wereld van verschil kunnen maken! Maar teveel betalen voor ballonnen is iets wat natuurlijk niemand graag doet. Precies daarom hebben wij deze speciale collectie samengesteld.
Met onze ballonnen kun jij jouw feest al gezellig aankleden en met de accessoires van Fiëzta.nl maak je het versieren met ballonnen nóg makkelijker!

Goedkoopste ballonnen bestellen

Waarom duurder zijn dan nodig? Alle producten in deze categorie zijn extra scherp geprijsd. Hier ben je zeker van de allerbeste prijs én de beste service. Goedkoop ballonnen kopen? Dat doe je bij Fiëzta!
Hier vind je rode ballonnen, roze , blauwe en nog veel meer. Alle kleuren én in meerdere hoeveelheden. Bestel gerust zakjes van 10, 50 of 100 stuks.
Heb je echt veel ballonnen nodig? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Folieballonnen als versiering

Fantastisch! Folieballonnen blijven superlang zweven en blijven nog weken lang mooi. Folieballonnen zijn in allerlei soorten, vormen en maten verkrijgbaar en zelfs met de mooiste opdrukken.

Tip: Ze zijn ook te vullen met lucht! Ideaal als je geen helium wilt gebruiken.

Latex ballonnen

Een prachtige oplossing als je voor weinig geld een kamer prachtig wilt versieren. In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn latex ballonnen biologisch afbreekbaar omdat ze van natuurlatex zijn gemaakt, heel eco dus!

Onze goedkope ballonnen zijn verkrijgbaar in alle vormen, kleuren en formaten en natuurlijk met én zonder opdruk!
Bestel alle soorten latex ballonnen goedkoop en gemakkelijk bij Fiëzta! Bijvoorbeeld pastel ballonnen, metallic ballonnen, chrome, voor een babyshower, en natuurlijk ook de nieuwste trend in ballonnenland namelijk marble ballonnen, de altijd populaire Abraham en Sarah, de mooiste verjaardagsballonnen, geboorte, en als iemand zich niet lekker voelt dan is een beterschap ballon natuurlijk fantastisch
*tip! Vul ze met helium voor extra shine!

Cijfers en letters ballonnen

Wil je iemand zijn of haar naam spellen? Of misschien een cijfer? Met deze folieballonnen in de vorm van cijfers en letters kun je alles uitspellen!

Helium tank

Top idee! Door ballonnen te vullen met helium en tegen het plafond te laten zweven creëer je een prachtige sfeer! Of je het romantisch, eng of feestelijk wilt versieren met de goedkope helium ballonnen van Feestwinkel Fiesta maak je het zoals jij dat wilt! Maar omdat te doen heb je natuurlijk wel helium nodig.
Gelukkig kun je helium bestellen bij Fiëzta.

Ballonslingers bestellen

Je kunt natuurlijk de kamer prachtig versieren met de mooiste slingers! En die bestel je natuurlijk ook bij Fiesta. Maar waarom niet aventoe gewoon een keer iets nieuws, iets onverwachts, iets origineels? Bij ons bestel je nu de mooiste ballonslingers. Gebruik ze samen met de normale slingers om een prachtig geheel creëeren.

Ballonaccessoires kopen

Sommige ballonaccessoires zijn zó handig dat je ze wel moet hebben! Neem bijvoorbeeld de ballonpomp, deze maakt het opblazen van ballonnen zo makkelijk dat wanneer je het eenmaal gebruikt hebt je niet meer zonder wilt.

Moeten de ballonnen langer meegaan? Doe er dan wat Hi-Float in, dit bestel je goedkoop en gemakkelijk bij ons.
Of als je toch bezig bent dan kun je net zo goed direct ballongewichtjes aanschaffen zodat je de mooiste helium ballonnen op hun plek kunt houden.

Één ding is zeker, met de ballonaccessoires van Fiesta maak jij het jezelf wel heel erg makkelijk.

Ballonnen Categories