Gender reveal tafeldecoratie

of 21 products
1 / 1

Gender reveal tafeldecoratie

Het moment is daar, de gender reveal party! Naast de bekendmaking zelf zijn de decoraties misschien wel het belangrijkste deel van het feest. Je wil de gasten natuurlijk aan een mooi gedekte tafel, compleet in het teken van de gender reveal, kunnen zetten. Met de gender reveal tafeldecoraties van Fiëzta moet dit zeker lukken! Wij hebben een assortiment met de leukste gender reveal tafeldecoraties, om ook de lunch of het diner tot een feestje te maken.

Bij Fiëzta bestel je makkelijk de leukste gender reveal tafeldecoraties, voor de laagste prijs! Online gender reveal tafelversiering kopen, dat is zo gedaan.

Gender reveal tafelkleed

Het uitkiezen van tafeldecoratie begint natuurlijk met het uitzoeken van de basis, het gender reveal tafelkleed. Je kunt kiezen voor het te gekke gender reveal tafelkleed of voor een roze of blauwe tafelkleed. Naast de babyshower thema tafelkleden, hebben we ook een ruim assortiment aan andere tafelkleden, die ook gebruikt kunnen worden voor een gender reveal. Organiseer je een gender reveal party? Bestel eenvoudig een goedkoop gender reveal tafelkleed.

Gender reveal servies

Tijdens het gender reveal feest zorg je voor de lekkerste hapjes. Roze en blauwe cupcakes, serveer je alleen op de leukste gender reveal bordjes en bekers. Goedkope gender reveal bordjes en bekers bestellen is dan ook zo gedaan!

Het servies is misschien wel het belangrijkste gedeelte van de tafel. Met de gender reveal bordjes en bekers van Fiëzta zit je zeker goed. We hebben verschillende thema serviezen zoals het Bow or Bowtie servies en het Boy or Girl servies.

Bestel vandaag nog de mooiste gender reveal tafeldecoratie!

Gender reveal versiering

Naast een perfect aangeklede tafel, zijn de versieringen en decoraties natuurlijk erg belangrijk om de gender reveal te laten slagen. Ook hiervoor ben je bij Fiëzta aan het juiste adres. We hebben de mooiste decoraties voor jouw gender reveal, deze zijn van een hoge kwaliteit en dat voor de allerlaagste prijs.

Onze collectie bevat prachtige hangdecoratie,honeycombsslingers en natuurlijk ballonnen om jouw babyshower prachtig aan te kleden. 

Bekendmaking

Ook voor het grote moment hebben we een aantal leuke artikelen, neem hier eens een kijkje!