Gender reveal accessoires

of 4 products
1 / 1

Gender reveal accessoires

Hoera, er is een baby op komst! Dit moet natuurlijk gevierd worden en de aanstaande ouders kunnen vast niet wachten om het geslacht van hun baby bekend te maken! Als je de decoraties en versieringen uitgezocht hebt, dan is het tijd voor de gender reveal accessoires. 

Op een gender reveal staat het bekend maken van het geslacht centraal en je wil dit natuurlijk op een zo’n leuk mogelijke manier doen. Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een uitgebreide categorie gevuld met toffe ideeën.

Baby Prediction Box

Een van de leuke gender reveal accessoires is de Baby Prediction Box.In deze box zitten kaartjes, waarop de gasten allerlei dingen kunnen invullen zoals op wie zij denken dat de baby het meeste gaat lijken, hoeveel de baby zal wegen en wat voor beroep ze later uit zullen oefenen. Dit is een leuke activiteit om samen met de gasten uit te voeren en de ouders kunnen hun verwachtingen natuurlijk ook invullen!

Gender reveal photobooth props

De gender reveal is natuurlijk een belangrijke dag en deze wil je je natuurlijk zo goed mogelijk herinneren. Hoe kun je dit nou beter doen dan door een photobooth te creëren. Met de gender reveal props maak je makkelijk de leukste foto’s met al je gasten!

Bestel vandaag nog de mooiste gender reveal accessoires!