Gender reveal

of 57 products
1 / 2

Gender Reveal

Ook zo benieuwd het geslacht van jullie baby? De mensen om jullie heen waarschijnlijk ook! Als er ooit een moment was om een prachtig feest te organiseren, dan is het dit wel. Wij hebben dan ook alles voor jullie gender reveal party. Bestel alles van een gender reveal ballon, gender reveal party popper tot een gender reveal rookbom. Op zoek naar de gaafste Gender Reveal versiering en decoratie? Ook dat heb je in een handomdraai in je mandje zitten, bestel vandaag nog! 

Nodig jullie familie en vrienden uit en vier deze fantastische dag. Word het een jongen of een meisje? Wat het ook word, met onze hippe decoraties en versiering maken jullie er écht iets speciaals van.

Gender reveal versiering

Bestel alles wat jullie nodig hebben om dit feest prachtig te versieren! Laat de gasten versteld staan van jullie creativiteit en smaak. Het bestel van goedkope gender reveal versiering is eenvoudig én leuk. Gender reveal decoraties bestellen is zo gedaan en maakt jullie gender reveal feest écht helemaal compleet.

Gender reveal bekendmaking

Dit is jullie kans om uit te pakken en te laten zien dat jullie weten hoe je een aankondiging doet. Laat de wereld zien dat jullie de trotse ouders worden van een jongen of meisje.

Met onze hulp kunnen jullie, voor de meest scherpe prijs, prachtige gender reveal versieringen en decoraties bestellen.

Kies een extra grote blauwe of roze confetti popper. Schiet de roze of blauwe confetti tot wel 8 meter ver. Zelfs de buren zullen zien dat ze een buurjongetje of buurmeisje krijgen. (kunnen ze zich vast voorbereiden!)

Of bestel een enorme gender reveal ballon die je kunt vullen met helium, deze zijn gevuld met gekleurde confetti. Prik de ballon lek en de confetti schiet overal heen, het is meteen duidelijk wat het word! Alles zit dan onder de blauwe gender reveal confetti of roze gender reveal confetti