Geboorte

of 107 products
1 / 3

Geboorte versiering

Wil je de mooiste en uniekste geboorte versiering bestellen tegen de beste prijs? Bekijk dan direct onze collectie geboorte versiering voor jongens en geboorte versiering voor meisjes.

Iedereen mag weten dat er een baby geboren is en het is een prachtig moment om aan de wereld te laten zien of het een jongetje of een meisje is, niet iedereen kan bij de Gender Reveal aanwezig zijn. De ooievaar in de tuin is nog steeds een zeer populaire manier om te laten zien dat er een kleintje geboren is en ook bij ons kun je deze versiering tegen de beste prijs bestellen.

Unieke geboorte versiering en decoratie

Bij ons kun je de mooiste en meest unieke geboorte decoratie bestellen én samenstellen. Zo kun je letters bestellen of complete sets en op die manier je eigen slingers samenstellen of ballonnen kopen met een speciaal gedeelte erop waar je op kunt schrijven. Zo laat je met deze roze of blauwe ballonnen zien wat het geslacht is én wat de naam van jullie kleintje is.

Bekijk de vele verschillende mogelijkheden en raak geïnspireerd voor jullie eigen feest!

Er is een meisje geboren

Hoera ! Wat leuk, een kleine meid in de familie. Echte meisjes versiering is natuurlijk roze en iedereen die dat ziet weet onmiddellijk dat er een meisje geboren is. Maar roze gebruiken is natuurlijk helemaal niet verplicht, doe wat je zelf wilt, want we hebben van alles. Er is vast en zeker wel iets dat bij je past.

Onze collectie bestaat uit slingers en ballonnen, maar je vind hier ook waaiers, confetti shooters, taffels en zelfs letter banners.

Laat je inspireren en creëer een bijzondere en unieke look met de geboorte versiering voor meisjes van Fiezta!

Geboorte versiering jongen

Hoera ! Wat leuk, een klein ventje in de familie. Echte jongens versiering is natuurlijk blauw en iedereen die dat ziet weet onmiddellijk dat er een jongen geboren is. Maar blauw gebruiken is natuurlijk helemaal niet verplicht, doe wat je zelf wilt, want we hebben van alles. Er is vast en zeker wel iets dat bij je past.

Onze collectie bestaat uit slingers en ballonnen, maar je vind hier ook waaiers, confetti shooters, taffels en zelfs letter banners.

Laat je inspireren en creëer een bijzondere en unieke look met de geboorte versiering voor meisjes van Fiezta!

Bestellen bij Fiezta – jouw online feestwinkel voor versiering en decoratie.

Ons bestelproces is erg eenvoudig! Kies uw product uit en plaats het in de winkelwagen. Vergeet niet de feestaccessoires mee te bestellen!
Betaal veilig met Ideal, Paypal, Creditcard of één van de andere betalingsmogelijkheden via Mollie.

Geboorte Categories