Doopfeest

of 64 products
1 / 2

Doopfeest

Het doopsel of de doop is binnen het christendom het sacrament van de christelijke initiatie. Na afloop van de doop, is het gebruikelijk om een feest te houden. Het doopfeest.

Versiering

Hoera, jullie baby is geboren. Gefeliciteerd, en gaan jullie je kindje dopen?
Daar mag een feestje natuurlijk niet bij ontbreken. Wij hebben de mooiste doopfeest versiering voor jou! Aan alles is gedacht, slingers, confetti, ballonnen, papierenwaaiers, pompoms. Zo wordt het doopfeest van jullie kleine gegarandeerd een succes.

Ballonnen

Bij Fiezta vindt je niet alleen de mooiste versiering maar ook de mooiste ballonen. We hebben deze in verschillende vormen, kleuren en maten.

Backdrops

Willen jullie mooie herinneringen maken met het doopfeest. Ga dan voor backdrops, deze kan je ophangen. Hier maak je dan een fotohoekje, zo blijven de herinneringen eeuwig bestaan.

Tafeldecoratie

Bij zo’n feest horen natuurlijk wel hapjes en drankjes, dek de tafel met Fiezta tafeldecoratie. Deze zijn er in verschillende kleuren komen uit verschillende collecties, de keuze is reuze.

Gatenboeken

Laat gasten iets leuks opschrijven in het gastenboek over de doop of het feest, dit is een leuke herinnering voor later met jullie kleine.