Babyshower jongen

of 85 products
1 / 2

Babyshower jongen 

Hoeraa ! Er is een jongen opkomst, dat betekend dat je uit kan pakken met de blauwe versiering. Bij ons kan je terecht om je hele babyshower van a tot z aan te kleden. Unieke babyshower versiering bestellen? zo gedaan. Wij helpen je graag om er een geslaagde dag van te maken. Onze collectie babyshower versiering voor jongens staat vol met hippe decoraties.

Babyshower versiering

Kleed de ruimte aan met onze hippe blauwe babyshower versiering voor jongens.  Aan alles gedacht in deze collectie. Van servies, slingers en  ballonnen tot aan backdrops en banners.

Hoera een jongen !

Of je nou een uitbundige babyshower organiseren gaat.  Of een baby shower met diy spullen gaat versieren. Wat voor een feest je er ook van maakt, bij ons vindt je alles wat je nodig zult hebben voor de leukste en mooiste babyshower. Bestel altijd voor de meest scherpe prijs, doordat wij groot inkopen en zelf versiering en decoratie importeren kunnen wij extra scherp aanbieden.

Raam versiering

Iedereen mag weten dat je in verwachting bent van een zoontje, of dat je zoontje gearriveerd is. Hang de leukste geboorte nijntje slingers voor het raam, of de boy folie ballon slingers. Wil je iets anders dan slingers? Kijk dan is naar de honeycombs of pompoms, deze zijn er niet alleen in het blauw maar ook nog in vele andere kleuren.

Aan tafel

Serveer de leukste babyshower hapjes en drankjes helemaal in stijl. Met het unieke babyshower bestek en servies van ons maak je de party helemaal af.

Inspiratie nodig over hoe je een tafel mooi kan kleden? Lees dan onze babyshower blog.

Bestellen bij Fiezta – uw online feestwinkel voor versiering en decoratie.
Ons bestelproces is erg eenvoudig! Kies uw product uit en plaats het in de winkelwagen. Vergeet niet de feestaccessoires mee te bestellen!
Betaal veilig met Ideal, Paypal, Creditcard of één van de andere betalingsmogelijkheden via Mollie.