Oh baby!

of 22 products
1 / 1

De OH BABY collectie van Ginger ray

De nieuwe Oh baby collectie van Ginger ray is super hip ! De gouden items kan je combineren met alle andere fleurige items voor een boho-chic uitstraling. Deze collectie kan gebruikt worden voor een babyshower, gender reveal of jouw baby zijn of haar eerste verjaardag.

Ballonnen

Ballonnen staan centraal in deze collectie en de prachtige met confetti gevulde ballonnen zijn prachtige eye-catchers. De ballonnen zijn prachtig te combineren met de rest van de Oh Baby decoraties. De collectie bestaat uit een mix van witte en gouden tinten, dit geeft een classy uitstraling!

Accessoires

Naast prachtige decoraties heeft de Oh Baby collectie een aantal leuke accessoires, zoals de Mile Stone Mat, hier kan elke maand een foto mee gemaakt worden, hiermee kun je je kleintje elke maand zien groeien! Dit artikel kan ook perfect gebruikt worden als babyshower of kraamcadeau.

Met de accessoires van Fiëzta verras je de aanstaande moeder zeker!

Servies

Na een fantastische babyshower of verjaardag moet er natuurlijk gegeten worden. In de Oh Baby collectie is een leuk en handig wegwerpservies opgenomen, waar je een leuke setting mee kan creëren.

Gastenboeken 

Het is natuurlijk hartstikke leuk om terug te kunnen kijken op je babyshower en om te kunnen lezen welke lieve berichtjes er achter zijn gelaten door de gasten. De gastenboeken van de Oh Baby zijn hier perfect voor.

Je kunt kiezen voor een prachtig klassiek gastenboek, dit gastenboek past perfect bij het thema. Je kunt ook voor het blokken gastenboek gaan, deze kan later ook gebruikt worden als decoratie in de babykamer.

Photobooth props

De feestelijke babyshower moet natuurlijk vastgelegd worden en hoe leuk is het om dit te doen doormiddel van een photobooth? De photobooth props uit de Oh Baby collectie zijn een perfecte toevoeging aan de photobooth. Met deze props wordt ook het maken van de foto’s een feestje!

Bestel vandaag nog de mooie artikelen uit de Oh Baby collectie!