Hello baby

of 26 products
1 / 1

Hello Baby

Binnenkort mogen jullie allemaal de kleine baby bewonderen. Maar eerst daarvoor moet er een babyshower georganiseerd worden, als verrassing voor de aanstaande mama.

Met de kleurrijke Hello Baby babyshowerversiering van Fiezta. Word elke babyshower een groot feest, in deze collectie zitten vrolijke kleuren. Waardoor deze collectie voor zowel jongens als meisjes gebruikt kan worden. Dit is hartstikke handig als je een gender neutrale babyshower wil organiseren. Omdat de moeder nog niet weet of ze van een jongen of meisje gaat bevallen.

Tafeldecoratie voor babyshower

Vind de leukste en goedkoopste babyshower tafeldecoratie. Met vrolijke en schattige prints, maak je van jouw babyshower een onvergetelijk feest door snel nog alle puntjes op de i te zetten. Vandaag voor 16:00 besteld is morgen in huis.

Babyshower slingers

Zonder leuke versieringen is er natuurlijk geen babyshower. Begin daarom met het uitzoek van te gekke slinger voor jouw babyshower.

Babyshower ballonnen

Maak de versieringen helemaal af met onze sfeervolle ballonen, onze babyshower ballonnen matchen perfect met jouw babyshower slingers.

Bestellen bij Fiëzta

Bestellen bij Fiëzta- uw online feestwinkel voor versiering en decoratie.
Ons bestelproces is erg eenvoudig!

Kies uw product uit en plaats het in de winkelwagen. Vergeet niet de feestaccessoires mee te bestellen!
Betaal veilig met Ideal, Paypal, Creditcard of één van de andere betalingsmogelijkheden via Mollie.