Botanical baby

of 14 products
1 / 1

Botanical baby

Is er een baby op komst? Gefeliciteerd, tijd voor een babyshower of gender reveal of gewoon alle twee? Daar is in ieder geval onze botincal-baby collectie perfect voor. Deze collectie van Ginger Ray is gender neutraal, en kenmerkt zich door de neutrale bos kleuren. Ook zitten er houten accessoires in deze collectie.

Ook is de hele collectie ecologisch en is het servies 100% recyclebaar.  Fijn voor jou en het milleu.

Fotohoek Botanical baby

Creëer een fotohoek op jouw babyshower of gender reveal met de botanical backdrops. Deze passen geheel bij het thema en kan je goed combineren met deze miniballonnen boog arch kit, voor een extra touche. Benieuwd hoe je deze miniballonnen boog in elkaar moet zetten? Lees dan onze blog. Wil je het nog extra extra maken voeg dan de botanical confetti toe en de party props, lachen gegarandeerd.

Servies Botanical baby

Het servies van de Botinical baby collectie is 100% afbreekbaar, goed voor je portemonnee en de natuur. Er is aan alles gedacht in deze collectie, bekers, borden, bestek, servetten, dit eco-friendly servies zal prachtig staan op de versierde tafel.

Cake en taart hoort er natuurlijk ook helemaal bij op zo’n feest ! Laat in het lekkernij de kleuren van het thema terug komen, om het een extra touche te geven kan je onze cake en taart toppers gebruiken.

Gastenboek

Een gasten boek kan natuurlijk ook niet ontbreken, deze collectie staat natuurlijk in het thema van de natuur. En dan kan een eco gastenboek natuurlijk niet ontbreken!

Mama worden is natuurlijk altijd even puzzelen, maar dat kan het gastenboek ook zijn. Ja je leest het goed met het gasten boek kan je ook puzzelen, de gasten kunnen op een puzzelstukje een leuke boodschap schrijven. En later als je baby ouder is kan je hem of haar hiermee laten puzzelen, hoe leuk is dat?

Bestellen bij Fiezta

Jouw online feestwinkel voor Versiering en Decoratie.
Ons bestelproces is erg eenvoudig! Kies uw product uit en plaats het in de winkelwagen. Vergeet niet de feestaccessoires mee te bestellen!
Betaal veilig met Ideal, Paypal, Creditcard of één van de andere betalingsmogelijkheden via Mollie.