Baby thema's

Baby thema’s 

Ben je opzoek naar het (baby) thema voor jouw babyshower, gender reveal of misschien wel de 1e verjaardag van jouw kleintje? Zoek dan niet verder. Bij Fiëzta hebben we een aantal verschillende collecties, met daarin de mooiste versieringen. De versieringen zijn van de hoogste kwaliteit en dat voor een lage prijs.

Botanical baby thema

Deze collectie van Ginger Ray is gender neutraal, en kenmerkt zich door de neutrale bos kleuren. Ook zitten er houten accessoires in deze collectie. Dit is het perfecte baby thema voor jou als je opzoek bent naar een rustiger thema voor je babyshower, verjaardag of gender reveal.

Ook is de hele collectie ecologisch en is het servies 100% recyclebaar.  Fijn voor jou en het milieu.

Hello baby thema 

Met de kleurrijke Hello Baby babyshower versiering van Fiëzta word elke babyshower een groot feest. In deze collectie zitten vrolijke kleuren, waardoor deze collectie voor zowel jongens als meisjes gebruikt kan worden. Dit is hartstikke handig als je een gender neutrale babyshower wil organiseren.

Oh Baby! thema

Deze collectie kan gebruikt worden voor een babyshower, gender reveal of jouw baby zijn of haar eerste verjaardag.

Ballonnen staan centraal in deze collectie en de prachtige met confetti gevulde ballonnen zijn prachtige eye-catchers. De ballonnen zijn prachtig te combineren met de rest van de Oh Baby decoraties. De collectie bestaat uit een mix van witte en gouden tinten, dit geeft een classy uitstraling!

Bestellen bij Fiëzta.nl – uw online feestwinkel voor feestartikelen en feestkleding.

Ons bestelproces is erg eenvoudig! Kies uw product uit en plaats het in de winkelwagen. Vergeet niet de feestaccessoires mee te bestellen!
Betaal veilig met Ideal, Paypal, Creditcard of één van de andere betalingsmogelijkheden via Mollie.

Baby thema's Categories