Zoek, selecteer en bestel

Een sterke collectie feestversiering, dat is wat wij belangrijk vinden. Het moet ontzettend eenvoudig zijn om de perfecte versiering en decoratie te vinden.

Wij hebben daarom de beste collectie feestartikelen, versiering en decoratie verzameld. Op onze website www.fiezta.nl vind je een uitgebreide collectie vol met nuttige producten die perfect op elkaar aansluiten. Door bij ons te shoppen heb je geen keuze stress en hoef je niet te kiezen uit 150 000 verschillende producten die allemaal eigenlijk precies hetzelfde zijn. Je ziet direct de beste collectie feestartikelen van de beste leveranciers. Vind eenvoudig wat je zoekt zonder dat je door talloze pagina’s hoeft te scrollen om de meest unieke versiering te vinden voor de beste prijs.

Duidelijke levertijden

Het moet ten alle tijden eenvoudig shoppen zijn.

Daarom zie je op al onze product pagina’s duidelijke levertijden staan. Heb je iets nodig voor een bepaalde datum? Dan kun je eenvoudig zien of wij voor die datum kunnen leveren. Sowieso is het verstandig om ruim van te voren te kiezen. Vervoerders kunnen soms ook wel eens een foutje maken of vertraging hebben. Wanneer je bij ons besteld krijg je direct een duidelijke mail met jouw persoonlijke status pagina. Je kunt dan meteen de hele bestelling volgen, van het picken en het pakken tot het verzenden én de zending zelf.

Zo laten wij alles zien en is alles helemaal transparant!

Feestartikelen

Alles voor jouw feest

Of je nou aan het shoppen bent voor een babyshower, gender reveal of voor de mooiste bruiloft.

Het is de bedoeling dat je zonder moeite de meest perfecte versieringen en decoraties bestellen kunt. Wij werken enkel en alleen met de beste importeurs en producenten zodat wij jou de beste collectie kunnen bieden. Daarom vind je hier enkel de mooiste en hoogste kwaliteit versiering, decoraties en home deco. Vind het leukste en meest unieke strandspeelgoed en opblaasitems.

Zakelijk bestellen – Wees welkom!

Bij ons zijn jullie van harte welkom!

Wij helpen jullie graag met het compleet maken van jullie bedrijfsfeest, pensionering, sponsoractiviteiten of waar jullie dan ook maar decoraties en versieringen voor nodig hebben.
Wij werken regelmatig met onder andere marketingbureaus, internationale firma’s, overheden, scholen en andere grootgebruikers.

Tot onze klantenkring mogen wij bedrijven als Coolblue, Bol.com, Prinses Maxima Centrum, Keiretsu Europe, Novicom en vele andere rekenen.

Mogen wij jullie ook helpen?
Laat ons weten wat jullie grofweg zoeken, hoeveel stuks en wat het budget is.

Wij gaan opzoek en maken een vrijblijvende offerte.Wij zoeken mensen!

Wij zoeken een klantenservice/content held!
Ben jij creatief, vriendelijk en wil je ons helpen groeien?
Dan zoeken wij jou!