Een onvergetelijke bruiloft met de hipste bruiloft versiering

Organiseer een prachtige trouwerij met de mooiste decoraties

De trouwlocatie

De trouwlocatie: een van de belangrijkste dingen op je bruiloft! Je kunt natuurlijk trouwen op een totaal andere locatie voor de omgeving of je kan trouwen in een bekende vertrouwde omgeving. Trouw je in een andere omgeving, is het misschien allemaal nieuw en wat spannender. Trouw je bijvoorbeeld dichtbij een bos of een strand, kun je zeker mooie foto’s maken (als het lekker weer is natuuurlijk).

Trouw je op een bekende en vertrouwde locatie, zal het minder spannend maar zeker meer vertrouwt aanvoelen omdat je die locatie natuurlijk al kent en zo kan je beter inschatten hoeveel mensen er kunnen komen en hoeveel plek er is.

Trouwen met covid19 (coronavirus)

Dit is natuurlijk wel een lastige tijd, vooral voor grote feesten. Als je je bruiloftsfeest zo veilig mogelijk wil vieren, kan je het beste een beperkt aantal mensen uitnodigen en er voor zorgen dat ze allemaal op een gepaste afstand van elkaar kunnen staan / zitten. Als je nou echt graag een groot feest wil, kan je ook de bruiloft verplaatsen en dus een nieuwe trouwdatum kiezen.

De bruiloftsversieringen en decoraties

Voor de leukste en mooiste bruiloftsversieringen kijk je uiteraard bij ons. Wij hebben producten voor de tafel, het vrijgezellenfeest, het thema en voor de ceremonie. Wat je ook zoekt vind je bij Fiesta: ringdoosjesgeloftenboekjesgastenboekjeskaarsenbordjesbekers, noem maar op.

How to: de taart versieren!

De meeste mensen laten een taart maken met allerlei accessoires, maar, wat als je een witte glanzende taart bestelt en deze zelf kan versieren? Je kan er bijvoorbeeld foto’s opzetten en allerlei kaarsjes en versieringen. Zo heeft de bruiloftstaart echt iets persoonlijks van jou.

Interieur decoraties

Voor de stoelen en tafels is er ook nog leuke decoratie. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een matt fabric (elastic) chair cover als je een bruiloft in het wit wil. Deze zijn erg makkelijk om te decoreren met een stoel en het ziet er absoluut super chique uit! Een andere leuke decoratie om toe te voegen is bijvoorbeeld een slinger met “parents” of “bride groom”. Die kun je leuk decoreren op verscheidene stoelen zodat de stoelen nog iets meer van een persoonlijke touch hebben.

 

tropische trouw decoratie
wit gouden bruiloft

Bruiloftsthema uitzoeken

Omdat het soms best wel lastig kan zijn om een thema te kiezen, gaan wij je even op weg helpen met een paar ideetjes voor de mooiste thema’s van Fiesta. Ook heb ik er een aantal producten bij gezet per thema zodat je een idee kunt krijgen en even een paar producten kunt bekijken op onze website:

  • Golden Wedding: cupcaketoppers gold, plates gold, paper cups gold
  • Silver / White Wedding: cupcaketoppers silver, paper cups silver, plates silver, lace-off white, guest book silver / white, pillar candle white
  • Dark Navy Blue Wedding: Paper decorations Flowers dark navy blue, Rosettes dark navy blue, photobook dark blue, wooden signpost ‘ceremony’
  • Forest wedding: Woods accesoires, Wooden confetti hearts, candle holder silver
  • Tropical wedding: Cupcake en taarttoppers Aloha, Paper cups rose gold, Garland Aloha
  • Rustic wedding: Guestbook rustic style, paper decoration flowers, wooden place card holder
  • Botanic wedding: Banner ‘Just Married’, Pilar candle matt white, Ceremonie sign ‘Here Comes The Bride’
  • Dusty blue wedding: Decorative feathers, white, Decorative Rosettes, white, Confetti Circles, Decorative Rosettes Dusty Blue
  • Sweet rose wedding: Confetti circles Rose / Gold, Place card holders Hearts Rose gold

 

Accessoires en spullen voor de ceremonie

Geloftenboekjesringdoosjesringkussensgastenboeken, wij hebben alles wat je zoekt voor de perfecte bruiloft. Om de ceremonie helemaal af te maken hebben we ook nog bellenblaas en confetti in alle soorten en kleuren.

Hoe wil je trouwen?

Je kunt op verschillende manieren trouwen en dit zijn de meest voorkomende:

Kerkelijk Trouwen:

Voor Christenen is kerkelijk trouwen een traditie en dus erg belangrijk als je (streng) gelovig bent. De Christenen geloven dat god er dan bij is op de belangrijkste dag van je leven, dus eigenlijk laat het voor hun zien dat je verbonden bent met god. In de Katholieke kerk bevindt het huwelijk zich in een van de zeven Sacramenten.

Protestants Trouwen:

Bij de Protestanten wordt er niet gesproken van een kerkelijk huwelijk zoals bij de Christenen. De Protestanten is het eigenlijk gewoon een mooi moment (een zegen) maar de kerk hoeft daar niet bij betrokken te worden, vinden zij.

Burgerlijk Trouwen:

Deze manier van trouwen komt het meeste voor in Nederland en is het trouwen volgens de officiële burgerlijke wet. In Nederland (en nog veel andere landen) moet voor je kerkelijk gaat trouwen eerst burgerlijk trouwen, omdat alleen een burgerlijk huwelijk rechtsgeldig is en als je daarna kerkelijk wil trouwen kan dit nog altijd.

Trouwen via jouw eigen cultuur / geloof

Dit komt ook nog zeer vaak voor. Mensen willen bijvoorbeeld trouwen zoals dat gaat in de Chinese, Turkse of Koreaanse manier en noem maar op. Mensen willen dat alles op de bruiloft verloopt volgens de traditionele gewoontes en gebruiken van hun eigen geloof, omdat ze dit zo gewend zijn van thuis.

Het vrijgezellenfeest

En dit kan natuurlijk ook niet missen. Een tof vrijgezellenfeest vooraf en iedereen heeft veel plezier. Huur bijvoorbeeld een dj in, of neem een speaker mee. Je kunt verscheidene decoraties uitkiezen. Bij ons heb je accessoiresspelletjesversieringen en sjerpen om uit te kiezen voor jouw vrijgezellenfeest. Je kunt bijvoorbeeld beerpong doen als je dit leuk vind, dan kan je steeds met 2 teams van 4 of 5 tegen elkaar gaan. Doe er wat alcohol in en muziek erbij en jullie zullen al zeker snel veel plezier hebben.

Je kan er natuurlijk voor kiezen om dit niet te doen, in verband met geloofsovertuiging of andere redenen. Dan kies je voor een alternatief of geen vrijgezellenfeest. Iedereen viert zijn / haar vrijgezellenfeest op zijn / haar eigen manier, maar voor de accessoires en versieringen kan je zeker bij ons terecht, wat je ook zoekt en wat voor feest je ook maar hebt. Iedereen is welkom bij Fiesta!

 

Comments 0

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *