21 Dinner: Alles wat je moet weten!

21 dinner

Geef jij binnenkort een 21 Dinner? Dan ben je hier aan het juiste adres voor tips en tricks om er een groot succes van te maken! 

 

Een 21 Dinner is erg populair onder studenten en de dag dat jij eindelijk 21 bent wordt dan ook groots
aangepakt. Op deze manier vier jij namelijk dat je echt volwassen bent en dat is natuurlijk wel een diner waard!

 

 

1. Kies een thema

Het is gebruikelijk om voor jouw 21 dinner een thema te gebruiken. Dit mag je zo gek maken als je zelf wilt! Van een lekker gek ‘Apres-ski’ diner tot een High-class chique diner, het kan allemaal! Hieronder een aantal thema’s die zoal worden gebruikt:

  • 1. Moulin Rouge
  • 2. Raar met je haar
  • 3. Strak in je trainingspak
  • 4. Champagneyey
  • 5. High-class
  • 6. Proud to be fout!

2. Wie nodig je uit?

De traditie is voor ieder jaar één gast, dus 21 genodigden. Maar het is jouw feestje en jij moet voor het diner zorgen dus je bent natuurlijk vrij om zoveel mogelijk mensen uit te nodigen die je zelf wilt. Zorg er in ieder geval voor dat je beste vrienden/vriendinnen uitgenodigd zijn om er een gezellige avond van te maken! Wanneer je eenmaal een gastenlijst hebt gemaakt, kies je een datum en verstuur je de uitnodigingen. Zorg er wel voor dat als je een thema gebruikt dat deze er ook duidelijk op staat en wat de dresscode is.

3. Menukaart

Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent wanneer je begint met koken. Bedenk wat je wilt gaan maken, hoeveel gangen, hoeveel voorbereiding je nodig hebt en of je genoeg materialen zoals pannen hebt. Wanneer je de menukaart in elkaar gaat flansen. Moet je ook bedenken dat er gasten zijn met bepaalde allergieën en vegetarisch kunnen zijn. Bij een lekker diner hoort natuurlijk ook een lekker wijntje. Laat je adviseren bij een slijterij welke wijn het beste bij je gerechten past.

Comments 0

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *